- הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1419783:גם אני חושבת שהיה שם יותר מידי אויר.
ניסיתי קרופ אחר:
חשבתי על לקרופ אותן, אבל שמת לב מה קרה?
התמונה בין שני הכדים יצאה מידי חנוקה, והשניה-נחתכה היד, מה שלא רציתי לגרום.
נכתב ע"י יעל א;1419783:גם אני חושבת שהיה שם יותר מידי אויר.
ניסיתי קרופ אחר:
נכתב ע"י ויזואלי;1420068:הצעה להמרה לש.ל
נכתב ע"י שושיה;1420076:בכוונה המרתי את העגומה יותר, לא יודעת ג'וק שלי, אבל תמונות מחייכות וחיות אני מעדיפה אותן צבעוניות, אלה שיותר רציניות, אוהבת בש"ל.
נכתב ע"י שושיה;1419763:יש לו גם תמונות שהוא צןחק, לטעמי-פחות מקצועיות, כי זה עם כל הגוף... זה טוב לאלבום, לא בתור להעלות לפרוג בתור חוו"ד, לא מתחשק לי התווית של "תמונת אלבום" בגיל הזה, כידוע הילד מחייך עפ"י רוב חיוכים מעוותים ומחרידים, בפרט שהוא הולך בדרכו של אחיו הגדול (קרי- עיניים עצומות, פה עקום, שיניים חשופות בזאביות...) בכ"א בשבילך אני מעלה...
נכתב ע"י ESTY.P;1420121:חיוך כובש!!!
מה לא אהבת?
ילד מתוק במיטבו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים