תנו לי ביקורת חלאקה זה הזדמנות

• הוסף לסימניות
לסט משפחתי מושלם
5Q5A9747-1.jpg
5Q5A9734-Edit.jpg
5Q5A9694-1.jpg
5Q5A9966-Edit.jpg
5Q5A9998-1.jpg
5Q5A9985-1.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים!
מקורי ויצירתי

• הוסף לסימניות
מושלם!!!
האביזרים שלך מעניינים ולא שיגרתיים..
אלופה!!

• הוסף לסימניות
טובי תמונות מהממות !!
אהבתי ממש את האבזרים!!

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!!

מתוקים!
תמונות יפות!!!

מדהים!
מקורי ויצירתי

תמונות מתוקות!
הראשונה מושלמת!

מהמם!
הראשונה מטריפה

מושלם!!!
האביזרים שלך מעניינים ולא שיגרתיים..
אלופה!!

טובי תמונות מהממות !!
אהבתי ממש את האבזרים!!
תודה לכולכם על התגובות

• הוסף לסימניות
מהמם!
ממש אהבתי

• הוסף לסימניות
תמונות יפיפיות!
אביזרים מושלמים

• הוסף לסימניות
תמונות ממש יפות!
אהבתי את התמונות עם הבייגלים, שכל תמונה היא קצת שונה
בתמונה שלהם בספסל, הייתי מיישרת קצת

• הוסף לסימניות
תמונות ממש יפות!
אהבתי את התמונות עם הבייגלים, שכל תמונה היא קצת שונה
בתמונה שלהם בספסל, הייתי מיישרת קצת
תודה על הפירוט, ואני יישר בעז"ה

• הוסף לסימניות
הראשונה לוקחת- פשוט מושלם!!!

• הוסף לסימניות
הוצאת אותם מושלם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה