תנו לי ביקורת חלאקה מטורףף

• הוסף לסימניות
מטורף זה המילה!
איזה הקפדה על כל הפרטים
והעיבודים מדהימים
הסט של הדובי עם הפרחים מיוחד!

• הוסף לסימניות
לאה, את מוכשרת ברמות.
הסטיילינג אצלך זה שלמות.
התאורות פה משגעות.
העיבודים - קסם.
במילה אחת, קוסמת:)

• הוסף לסימניות
וואו איזה כיף להתחיל את היום עם כאלה תגובות.
תודה לכל אחד ואחד!!

• הוסף לסימניות
וואו סטים מהממים
ועיבודים מושלמים

• הוסף לסימניות
לאה וואו אחד גדול!!!!!!
(לצמות משום מה פחות התחברתי) אבל הכל שלמות שאין מילים....

• הוסף לסימניות
תודה לכן מהממות!

לאה וואו אחד גדול!!!!!!
(לצמות משום מה פחות התחברתי) אבל הכל שלמות שאין מילים....

יש בזה שזה יותר בת.
אבל אם האמא מבקשת,ואני אוהבת,אז זרמתי:)

• הוסף לסימניות
לאה אין לי מילים
זה באמת מטורף
מכל הבחינות
אחד המשובחים!

• הוסף לסימניות
לאה כמה השקעות וחשיבה בכל פריים!
יצירות אחת אחת

• הוסף לסימניות
לאה את אגדית,הסט פשוט מטורף ומלא שיק!!!
לאה אין לי מילים
זה באמת מטורף
מכל הבחינות
אחד המשובחים!
לאה כמה השקעות וחשיבה בכל פריים!
יצירות אחת אחת
לאה זה יפייפה!!!
הגיוון ,היצירתיות פשוט הכל!!

תודה רבה:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה