חלאקה ראשון שלי

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את הראשונה והאחרונה.
בשניה לא התחברתי לזוית הזו, הייתי מצלמת את תמונת אורך.

בכל התמונות הפוקוס לא מושלם, אולי זה בגלל הכיווץ.

• הוסף לסימניות
ואולי בגלל שבכל התמונות הראש חתוך ...
אבל השלישית נחמדה ממש!

• הוסף לסימניות
בשביל פעם ראשונה זה יפה מאוד, הוצאת אותו ממש מתוק
מבחינה מקצועית תנסי לצלם קצת יותר רחב שלא יהיו חיתוכים כואבים
ואני לא יודעת מה גורם לחוסר חדות (באיזה נתונים צילמת?) אבל ילדים בגיל הזה כדי לצלם במהירות תריס יחסית גבוהה וצמצם לא פחות מ 4 (לפחות בתור התחלה)
והצצתי בתיק עבודות שלך התמונות נוף מאוד יפות!!

• הוסף לסימניות
צילמתי במהיות גבוה 600s בערך ובצמצם של 5.6 , אני חושבת שהבעיה בפוקוס היה שלא בחרתי נקודת פוקוס מסוימת, אלא את כל הנקודות.
את החיתוחים אני אהבתי, צילמתי גם לא חתוך ולרוחב אבל החיתוך והזויות האלו יותר מענינות לטעמי.
תודה על הפיידבקים

• הוסף לסימניות
אהבתי את השנייה והשלישית.
בשביל פעם ראשונה זה מאוד יפה.

• הוסף לסימניות
תמונות ממש יפות
אני חושבת שחוץ מבעית החדות התמונות מדהימות! גם לפעם שניה ושלשית...
במיוחד השראשונה והשלישית
המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
האמת היא שעכשיו הסתקלתי על התמונות האוריגינליות ואני רואה שזה כן חד אז כן נראה זה כן בגלל הכיווץ פה או משהו

• הוסף לסימניות
בגלל הכיווץ גם לי זה קורה המון
הילדון מתוק ופוזות חמודות רק תשתדלי לא לחתוך בצילום מקסימום בעריכהאפשר לחתוך עם רואים לנכון
המון הצלחות

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את התמונה השלישית!
היא מצוינת בקומפוזיציה, בחיתוך ובתאורה.
הרבה הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
מסכימה עם שושי,
התמונה השלישית הכי טובה,
מתוקה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל30;1257152:
אני חושבת שהבעיה בפוקוס היה שלא בחרתי נקודת פוקוס מסוימת, אלא את כל הנקודות.

אהבתי את התמונות, חבל על הפוקוס, פעם הבאה צלמי רק עם נקודה אחת בתוך העין ממש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה