חלאקה רעיונות לכיבוד ועיצוב למזכרת וכ"ו.. - החיפוש לא עוזר כלום!!

• הוסף לסימניות
בזבזתי שעה על חיפוש תחת המילה "חלאקה" לא הגעתי לשום תוצאה עם רעיונות.
כמעט רק לצילומי חלאקה אין סופיים...

אז מי שיש לה רעיונות ויכולה לרשום או להפנות אותי לאשכולות מתאימים. אשמח ואודה מאוד!
וכמובן, איך לא, דחוווף...

• הוסף לסימניות
מזכרת לחלאקה.
יש לי גיס גרפיקאי ותמיד הוא אוהב לעשות הפתעות.
לפני שנה היה לנו 2 חלאקה ביחד (בני דודים) אז הוא עשה עיצוב של תמונות מהסטודיו עם ברכת "על המחיה".
כשאני עשיתי הוא עשה לי תפילת בנים על אבות עם התמונות של הסטודיו.
והכל בגודל קטן 6/8 בערך וחילקו את זה בדרך למירון.

• הוסף לסימניות
איך הצלחת להגיע לתוצאות האלו??
תודה גדולה!
פשוט, המחשב גולם, את כותבת בחיפוש "חלאקה" אז הוא לא מעלה לך אשכולות עם המילה "לחלאקה"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1154479:
מזכרת לחלאקה.
יש לי גיס גרפיקאי ותמיד הוא אוהב לעשות הפתעות.
לפני שנה היה לנו 2 חלאקה ביחד (בני דודים) אז הוא עשה עיצוב של תמונות מהסטודיו עם ברכת "על המחיה".
כשאני עשיתי הוא עשה לי תפילת בנים על אבות עם התמונות של הסטודיו.
והכל בגודל קטן 6/8 בערך וחילקו את זה בדרך למירון.

אפשר לראות דוגמא?
או שזה בלעדי?..

• הוסף לסימניות
רותי,

תעלי אח"כ תמונות של מה שעשית, גם החלאקה של הבן שלי מתקרבת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1154489:
איך הצלחת להגיע לתוצאות האלו??
תודה גדולה!

תלחצי על התגיות למטה, תגיעי לעוד תוצאות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה