• הוסף לסימניות
לא התאפקתי....(תסלחו לי שאני לא צלמת...)

אהבתי מאד את התמונה!!
והילד-חתיך הורס...

• הוסף לסימניות
אהבתי רק חסר קצת ריכוך בתאורה

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה!!
בקטנה- הצל של הילדון לא כ"כ נראה אמיתי משום מה...

• הוסף לסימניות
זה אמיתי, או רקע?
זה נראה אמיתיבלילה עם פלאש מוקפץ...

• הוסף לסימניות
ילד מקסים ומתוק
אם תשימו לב זה דווקא פלאש מאד מרוכך, אפשר לראות על הפנים את המעבר הרך של האור והחושך

• הוסף לסימניות
אהבתי את הקומפוזיציה של הצבעים (חמים/ קרים) בתמונה.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
מקסים!
מתוכנן טוב[מחמאה חדשה:)]
תראו מה משתקף במשקפים מהמם!

הייתי משאירה עוד טיפה ספייס למטה

• הוסף לסימניות
זווית צילום מעניינת
תאורה מעולה מתאימה ללוק

• הוסף לסימניות
רעיון מוצלח לתמונה, והתוצאה ממש מחמיאה, הן לצלם והן למצולם.
ילד מתוק. עם קצת אודם? :) או אולי עיבוד?

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל המחמאות,הרקע הוא רקע אמיתי של נמל יפו,הצל אמיתי נוצר כתוצאה מפלאש מוקפץ כמו שניחשה כאן נכון מישהי...והמחמאה שהכי אהבתי-מתוכנן נכון.זאת תמונה ספונטנית לחלוטין של ילד שכבר נמאס לו להצטלם ולא בא לו יותר לעמוד איפה שיגידו לו...אבל עמד טבעי במקום הכי יפה :)

• הוסף לסימניות
תמונה ממש ממש טובה
והילד חתיך !

• הוסף לסימניות
אני מצפה ממך ליותר.
תמונה נחמדה בשביל פלאש ישיר (תקראו לזה מוקפץ)
כיוון התאורה + שינוי קיצוני מדי בטמפרטורות הצבע, נותנים תוצאה בינונית למדי.
שטוחה, ניגודית, ולא נעימה לעין.
החלק הנסלח בעיני זה הWB. כיוון התאורה לא.

• הוסף לסימניות
קודם כל - יפה!

הערות:
התאורה לא מרוככת, האור המדורג על פני הילד הוא האור הטבעי (החם) הפלאש שטוח אבל לא מאוד דומיננטי אז הוא לא הרס הרבה..
אם הפלאש היה מרוכך - היה כדאי שיבוא משמאל (אבל אני לחלוטין מבין את האילוצים)
צפוף למדי, היה כדאי לפתוח קצת מסביב
הצעת ייעול מעצבנת - במצב כזה כדאי לשים ג'ל כתום (יש מס' דרגות חוזק) שימשמור על הרמוניה בצבעים, לערבב אור שקיעה כתום עם פלאש כחול זה כמעט אף פעם לא מתכון מוצלח
הייתי חופר גם על תאורה אחורית אבל נעצור כאן.

• הוסף לסימניות
וואו תמונה מהמהמת.
שונה מאד מכל מה שהיה פה עד עכשיו.
והילד מתוק. לא נראה עייף...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה