• הוסף לסימניות
מדהים

• הוסף לסימניות
משהו לא רגיל! הדמויות ממש חיות, והילד כ"כ מתוק!!!!!

• הוסף לסימניות
מקסים...
כמה זמן לוקח לצייר תמונה כזאת?

• הוסף לסימניות
מדהים ממש כשרון

• הוסף לסימניות
ההבעות נהדרות, אבל יש משהו פלסטי בציור (אף אחד לא ישאל את עצמו: זה ציור או תמונה.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;746563:
ההבעות נהדרות, אבל יש משהו פלסטי בציור (אף אחד לא ישאל את עצמו: זה ציור או תמונה.)

זה מה שמיוחד בזה! אומנות! מקסים!

• הוסף לסימניות
יפיפה!
אהבתי יותר את הרקע בשלבים הראשונים- לפני הוספת הספרים והכסאות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shalom;746539:
מקסים...
כמה זמן לוקח לצייר תמונה כזאת?
כ30 שעות.

נכתב ע"י נוי;746762:
יפיפה!
אהבתי יותר את הרקע בשלבים הראשונים- לפני הוספת הספרים והכסאות.
גם אני אך זו הייתה דרישת הלקוח.

• הוסף לסימניות
משהו בפני הרב/האדמו''ר, לא משהו.
והכובע שלו ממש לא זה.
לטעמי.

• הוסף לסימניות
ציור יפהפה ומאלף...

לענ"ד
הגוונים של הילד לא מסתדרים עם שאר הרבנים החשובים שמעליו.
אם זה היה תמונה, הייתי חושש שהילד מודבק..
כביכול צולם בתאורה אחרת או משהו כזה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;746836:
ציור יפהפה ומאלף...

לענ"ד
הערה מדוייקת להפליא!
גם לי מפריעה נקודה זו, הסיבה בעטייה נגרמה התופעה היא שהילד אכן הועתק מתמונה אחרת מפני שבסיטואציה הזו הוא עמד עם הגב לצלם והלקוח רצה שיראו את פניו. הצילום ממנו נלקח הציור אכן צולם בתאורה אחרת, ע"י צלם מקצועי ואילו התמונה ממנה נלקחו הדמויות האחרות היא תמונה קטנה, חשוכה ובלתי ברורה בעליל. התדלתי ליצור שילוב אך קשה מאוד גם לשמור על דמיון מושלם שחשוב מאוד ללקוח וגם לצבוע בגוונים אחרים, בכל אופן אנסה עוד לעבוד על זה.
גם את דמות האדמו"ר אשתדל לטפח יותר.
תודה רבה על ההערות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;746836:
ציור יפהפה ומאלף...

לענ"ד
הערה מדוייקת להפליא!
גם לי מפריעה נקודה זו, הסיבה בעטייה נגרמה התופעה היא שהילד אכן הועתק מתמונה אחרת מפני שבסיטואציה הזו הוא עמד עם הגב לצלם והלקוח רצה שיראו את פניו. הצילום ממנו נלקח הציור אכן צולם בתאורה אחרת, ע"י צלם מקצועי ואילו התמונה ממנה נלקחו הדמויות האחרות היא תמונה קטנה, חשוכה ובלתי ברורה בעליל. התדלתי ליצור שילוב אך קשה מאוד גם לשמור על דמיון מושלם שחשוב מאוד ללקוח וגם לצבוע בגוונים אחרים, בכל אופן אנסה עוד לעבוד על זה.
גם את דמות האדמו"ר אשתדל לטפח יותר.
תודה רבה על ההערות.

• הוסף לסימניות
וואו הייתי צריכה להסתכל פעמיים אם זה צילום או לא.
לא נורמלי.

• הוסף לסימניות
זה לא נורמלי.
במיוחד לאור הדרישות ןצרופי התמונות...
תצליחי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה