עוגות/עוגיות חלבה- אפשר להמיס?

• הוסף לסימניות
שאלה של בורות...
אני צריכה בשביל עוגה מלית חלבה. (למרוח למעלה, ואז מאז שמים גנאש.)
יש לי חלבה מוצקה. (האלו הגדולות שאפשר לפרוס).
חשבתי פשוט להמיס אותה- זה הגיוני? לבד או להוסיף שמן או משהו?
עד לאיזה מרקם אני צריכה להגיע?

• הוסף לסימניות
לי היה מתכון של המסה עם מרגרינה ואכן הגיע למרקם של מלית חלבה או ממש קרוב לשם.
לא הכנתי את העוגה הזו מלא זמן אז לא זוכרת בדיוק יחסים.

• הוסף לסימניות
אפשר להמיס על אש ממש נמוכה ולערבב שלא ישרף
כדאי להוסיף מעט מרגרינה או חמאה

• הוסף לסימניות
תודה!
ומה זה אמור לצאת? נוזלי או נגיד מרקם של חמאת בוטנים?
אגב, למה מרגרינה ולא שמן?

• הוסף לסימניות
תודה!
ומה זה אמור לצאת? נוזלי או נגיד מרקם של חמאת בוטנים?
אגב, למה מרגרינה ולא שמן?
יוצר כמו ממרח חלבה, כבד וסמיך
נראה לי שמרגרינה תטמע יותר טוב , אבל אפשר לנסות שמן ולערבב ממש טוב.

• הוסף לסימניות
אפשר להמיס חלווה על אש נמוכה
אבל בשביל לקבל ממרח חלווה צריך להוסיף מרגרינה או חמאה.

• הוסף לסימניות
לי יש מתכון של הני בקר של עוגת חלבה וחלק מהקרם זה להמיס חלווה וריץ (במתכון שלה מוסיפים גם שוקולד לשכבה נוספת)
400 גרם חלבה ו 250 מ"ל ריצ' עד לקבלת תערובת קרמית.

• הוסף לסימניות
אפשר להמיס בפולסים במיקרוגל עם קצת שמן, יוצא מעולה, ממש כמו ממרח חלבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה