מאפים חלבה

• הוסף לסימניות
יש לי המון חלבה בגושים
מה אפשר לעשות איתה?
עוגה/עוגיות /מוס וכו'?

יש לי עוגה אחת עם ציפוי חלבה
אבל אחרי הקפאה שכמה שעות בחוץ היא נהיית שקופה כזו ולא פוטוגנית להגשה

עדיפות להקפאה

• הוסף לסימניות
יש ברשת המון עוגות בחושות קלות וטעימות עם המון חלווה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה שהצלחתי למצוא זה עם מלית חלבה
ואני מחפשת מגוש חלבה
יש לך אולי?
אין לי כל כך זמן לחפש אבל בקישור הזה חייב להיות -

זה לא עוגה אבל טעים - כדורי חלווה:

חבילת פתי בר
רבע כוס טחינה גולמית
רבע כוס דבש סילאן
רבע כוס חלבה
חצי כוס שמנת מתוקה של אלפרו סויה
לרסק הכל במעבד מזון
לגלגל לכדורים
לגלגל את הכדורים בקוקוס
ולמקרר….
הצעות-
ניתן להחליף את השמנת בקרם קוקוס,
ואפשר להוסיף גם אגוזים/צימוקים או מה שטועם לכם מתאים…

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי המון חלבה בגושים
מה אפשר לעשות איתה?
עוגה/עוגיות /מוס וכו'?

יש לי עוגה אחת עם ציפוי חלבה
אבל אחרי הקפאה שכמה שעות בחוץ היא נהיית שקופה כזו ולא פוטוגנית להגשה

עדיפות להקפאה
אם תרצי אכתוב לך

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה