מקרר חלב אם ששהה במקרר 3 ימים

• הוסף לסימניות
למשהי יש מושג?
לא רואה מידע על זה..

• הוסף לסימניות
בחיפושים ראיתי בין 3-8 ימים במקרר
את בטוחה?

• הוסף לסימניות
גם אם עוד אפשר להשתמש - לא כדאי בכלל להקפיא.
הייתי מריחה, ואם מריח בסדר נותנת מיד, אבל לא מקפיאה

• הוסף לסימניות
את יודעת אם זה טוב גם לתפרחת חיתולים??

• הוסף לסימניות
אני גם שמעתי שזה טוב להוסיף באמבטיה
ועדיף שלא לחמם שוב

• הוסף לסימניות
לא באחריות
ממה שאני יודעת לאחר כמה שעות במקרר כבר לא מקפיאים
ברשמי מותר כ4 ימים במקרר וכ 4 חודשים במקפיא

• הוסף לסימניות
אי אפשר להקפיא חלב אם ששהה במקרר מס' ימים
או שמקפיאים טרי או שמכניסים למקרר ולדעתי משתמשים תוך יומיים גג שלושה ממה שאני יודעת

• הוסף לסימניות
אני יודעת שזה בסדר גמור להקפיא בכזה מצב.

• הוסף לסימניות
מותר לשים במקרר ואח"כ להקפיא, אבל לא להקפיא להפשיר ולהקפיא שוב

• הוסף לסימניות
@רות לוי
אם את מחליטה שלא להשתמש-חבל לזרוק...
תוסיפי לו לאמבטיה. אמור להיות מאוד בריא לעור.

באמת?!?!
לא שמעתי כזה דבר
זה משהו מוסמך??
יש אפילו חברות שמכינות סבון מחלב אם,
אישי לכל תינוק כמובן

• הוסף לסימניות
צרפתי כאן צילום של מגנט שקיבלתי לפני כמה שנים מטיפת חלב
אחסון חלב אם.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה