דרוש מידע חלב טרה בהשגחת איגוד הרבנים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
קניתי היום במכולת חלב טרה ובבית אני מגלה להפתעתי שבמקום חותמת הבד"צ יש חותמת איגוד הרבנים. האריזה זהה (ומטעה).

מה בעצם ההבדל בין 2 סוגי החלב? מה יש בחלב הזה שבד"צ לא הסכימו לשים עליו חותמת שלהם?

• הוסף לסימניות
יש גם וגם לא סותר אחד את השני

• הוסף לסימניות
זה ישן!
לא החלב הכשרות עליה...

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין מהדרין תנובה לבדץ עדה חרדית בתנובה??
מסתבר שיש הבדלים (פיקוח במצלמות / הקפדות מסויימות בחליבת שבת וכדו')
והאמת שבטרה זה יותר בולט מאשר בתנובה - יש ממש עיגול ירוק בולט ב'מהדרין' של מצנסטר

• הוסף לסימניות
אגב,

עשרות שנים כולם צרכו חלב וגבינה של תנובה על אף שהיו רבנות בלבדנ ואני לא יודע ממתי התחיל מהדרין אבל נראה לי שלא יותר מ35 שנה

• הוסף לסימניות
תוסיף גם תותים.

אבל האנשים שמחפשים בעיות תמיד ימצאו אותם ולא משנה באיזה הכשר.
תותים לא תמיד היו בעייתיים.
את הנגיעות גילו בשנת תשס"ז אם אני זוכרת נכון, בגלל נגיעות חדשה שהגיעה כנראה עם הכנסה לארץ של צמחים מסוימים שהיו נגועים, ואז זה התחיל.

• הוסף לסימניות
תותים לא תמיד היו בעייתיים.
את הנגיעות גילו בשנת תשס"ז אם אני זוכרת נכון, בגלל נגיעות חדשה שהגיעה כנראה עם הכנסה לארץ של צמחים מסוימים שהיו נגועים, ואז זה התחיל.
וגם צימוקים בעבר היו נחשבים נקיים
והיום הם צריכה השרייה ב90 מעלות;) (כמעט)
חסה תמיד הייתה עם נגיעות גבוהה

• הוסף לסימניות
היום לכל מוצר מוסיפים המון חומרים לא ידועים ולכן א"א לסמוך על כל אחד

• הוסף לסימניות
אגב,

עשרות שנים כולם צרכו חלב וגבינה של תנובה על אף שהיו רבנות בלבדנ ואני לא יודע ממתי התחיל מהדרין אבל נראה לי שלא יותר מ35 שנה
ממש לא נכון

זה לא היה רבנות אלא בד"ץ העדה החרדית שבעבר לא הסכימו שחותמת שלהם תופיע על סמל "ציוני" (פעם זה היה - היום זה סיני) כתנובה

• הוסף לסימניות
ממש לא נכון

זה לא היה רבנות אלא בד"ץ העדה החרדית שבעבר לא הסכימו שחותמת שלהם תופיע על סמל "ציוני" (פעם זה היה - היום זה סיני) כתנובה

תנסו לברר בבקשה כמה זמן יש כשרות מהדרין על חלב

ותראו דוגמא של מוצר עם כשרות נסתרת של העדה החרדית.... (שכל בית בישראל היה צורך פעם !!!)

images (1).jpeg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
פרה, תפוח, חסה לא מוסיפים להם ''המון חומרים לא ידועים''
בלי קשר לנושא של האשכול יש כאן בורות מדהימה
על הנדסה גנטית בגידולים שמעת?
ועל החיסונים שמקבלות הפרות?
אין סיכוי שתקבל מידע על עשירית ממה שנכנס ל'מתכונים' האלו...

• הוסף לסימניות
יש בעיה קטנה..
עבדתי במפעל מזון הרבה שנים בכשרות הכי מהודרת...
ראיתי בעיניי את השינויים בדרישות המשגיחים (ברבים) ואת חומרי הגלם שלא השתנו בכלום

• הוסף לסימניות

בנתיים גם תרנגולות מקבלות חיסונים, ומי יודע מסתמא עוד יגיע יום שגם לביצים יהיה כשרות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה