לגמרי? יש הבדל כלשהוא בדר"כ, לא?. האריזה זהה (ומטעה).
הקפדות מסויימות בחליבת שבת וכדו'
וגם תאנים אכלו בלי בעיות! (כלומר עם)אגב,
עשרות שנים כולם צרכו חלב וגבינה של תנובה על אף שהיו רבנות בלבדנ ואני לא יודע ממתי התחיל מהדרין אבל נראה לי שלא יותר מ35 שנה
וגם תאנים אכלו בלי בעיות! (כלומר עם)
ומי שטף חסה?
תותים לא תמיד היו בעייתיים.תוסיף גם תותים.
אבל האנשים שמחפשים בעיות תמיד ימצאו אותם ולא משנה באיזה הכשר.
וגם צימוקים בעבר היו נחשבים נקייםתותים לא תמיד היו בעייתיים.
את הנגיעות גילו בשנת תשס"ז אם אני זוכרת נכון, בגלל נגיעות חדשה שהגיעה כנראה עם הכנסה לארץ של צמחים מסוימים שהיו נגועים, ואז זה התחיל.
ממש לא נכוןאגב,
עשרות שנים כולם צרכו חלב וגבינה של תנובה על אף שהיו רבנות בלבדנ ואני לא יודע ממתי התחיל מהדרין אבל נראה לי שלא יותר מ35 שנה
ממש לא נכון
זה לא היה רבנות אלא בד"ץ העדה החרדית שבעבר לא הסכימו שחותמת שלהם תופיע על סמל "ציוני" (פעם זה היה - היום זה סיני) כתנובה
פרה, תפוח, חסה לא מוסיפים להם ''המון חומרים לא ידועים''היום לכל מוצר מוסיפים המון חומרים לא ידועים ולכן א"א לסמוך על כל אחד
בלי קשר לנושא של האשכול יש כאן בורות מדהימהפרה, תפוח, חסה לא מוסיפים להם ''המון חומרים לא ידועים''
יש בעיה קטנה..בלי קשר לנושא של האשכול יש כאן בורות מדהימה
על הנדסה גנטית בגידולים שמעת?
ועל החיסונים שמקבלות הפרות?
אין סיכוי שתקבל מידע על עשירית ממה שנכנס ל'מתכונים' האלו...
גם תירסוגם תאנים אכלו בלי בעיות! (כלומר עם)
ומי שטף חסה?
בלי קשר לנושא של האשכול יש כאן בורות מדהימה
על הנדסה גנטית בגידולים שמעת?
ועל החיסונים שמקבלות הפרות?
אין סיכוי שתקבל מידע על עשירית ממה שנכנס ל'מתכונים' האלו...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים