- הוסף לסימניות
גמני מרגישה טעם לואי בקרטון.....כמו כן היה טעם לוואי לכוסות של אותה חברה
לכן עברתי לאלומיניום.
גמני מרגישה טעם לואי בקרטון.....כמו כן היה טעם לוואי לכוסות של אותה חברה
זה אומר שזה פחות חלב ויותר... (עדיף לא לדעת...)טרה תמיד עדיף לי כי התוקף יותר ארוך....
נכון, גם אנחנו פחות אוהבים, אבל את הגבינה הלבנה של טרה אוהבים יותר מתנובה.הקוטג' והלבן של טרה פחות טעים משל תנובה
שומני?? בדר"כ זה יותר נוזלי...הטעם היה שומני משהו וכבד..
אני חושבת שדווקא בחלב הם אותו דבר,אני לא צרכנית בד"כ של זה אבל בגלל החסר הכללי קניתי והטעם ממש מוזר בעיני
מרגישה ממש חומר של טעם לא טבעי מורגש ממש , וקניתי בתאריכי ייצור שונים
מעניין אותי האם עוד מישהו מרגיש כמוני ?
או שאני הבעיתית ..
לא יודעת מה בד''כ, אני לא קונה טרה רק תנובה.שומני?? בדר"כ זה יותר נוזלי...
חלב רגיל!תגידו מה אתם בסדר טרה זה חלב טעים מאד , איך הגעתם לשומני ...
אז מה כבר עושים עליהם חרם שטרה זה לא טעים...חלב רגיל!
במקרה נפלו פה על חלב מקולקל...
מקולקל שיש לו תאריך לעוד יותר משבוע במקרר..חלב רגיל!
במקרה נפלו פה על חלב מקולקל...
חבל שלא הצעתי אותו למסירה כאן...תגידו מה אתם בסדר טרה זה חלב טעים מאד , איך הגעתם לשומני ...
טרה זה חלב טוב וטעים במיוחד בשנים האחרונות השתדרגו רציני , על טעם וריח יש מה להתווכח לפי דעתיחבל שלא הצעתי אותו למסירה כאן...
אצלנו בכללי פחות מחבבים את טרה, עניין של טעם, מסתמא.
אז עם כך למה טרה ותנובה לא מתחברות יחדשום הבדל.......
כנראה..על טעם וריח יש מה להתווכח לפי דעתי
יש הבדל בריכוז החלב, בפסטור וכד'.שום הבדל.......
והיום גם אנחנו לא שותים חלב אמיתי , רוב רובו של החלב , 80 אחוז זה מיםכנראה..
יש שישתו כל מה שנקרא חלב גם אם הוא מעיזים. ויהנו עד הגג.
ויש שיחפשו דווקא את הפרה של תנובה/יוטבתה/טרה וכ'.
יש הבדל בריכוז החלב, בפסטור וכד'.
לא רק בין טרה לתנובה אלא בכלל בין כל חברה/מחלבה.
אפשר לראות את זה בטעם, אבל ברור יותר רואים אצל מי שיש רגישות/אלרגיה לחלב.
תזכרו את זה טובבבבאני חושבת שדווקא בחלב הם אותו דבר,
אבל בגבינה צהובה ממש מרגישים את ההבדלים בין חברה לחברה!
אני תמיד קונה עמק ופעם אחת שהיה חסר קניתי של נועם ואני מתחרטת עד היום.. לא מכניסה את הדבר הזה יותר!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים