התייעצות חלב שאוב -לפח?🥺

• הוסף לסימניות
יש לי תינוק בן 9 חודשים -חזר מחופשת פסח למטלפת ולא מסכים בשום אופן לקחת בקבוק ,
חשוב לציין שהוא אוכל עוד דברים כמו -יקרות -גרבר וכו ,
אבל אין לי מתי לתת לו את השאוב וממש חבל לי ,

האם יש אפשרות להוסיף לחלב שאוב דייסה -שיהיה יותר מתוק? ואם כן איזה דיסה מומלץ להתחיל בגיל הזה??

• הוסף לסימניות
לי האחות בטיפת חלב אמרה שאפשר להסמיך חלב שאוב עם דיסה. מעבר לזה לא פירטה לי איך....

• הוסף לסימניות
החלב מתוק גם בלי דייסה, ואפשר להמתיק אותו באכילת תמרים
ואת החלב השאוב אפשר לתרום לבנק חלב אם.

• הוסף לסימניות
דבר תמשיכי לשאוב ואל תתייאשי בשביל לשמר אצלך
ואם והיה ובסוף לא תתני לו תוכלי לתרום את זה כפי שזכור לי יש הרבה ביקוש לחלב אם (אני יודעת על מישהיא שתרמה ועשתה חסד גדול בכך....גם מאותו סגנון שהילד לא רצה בקבוק)
הרבה הצלחות וכח

• הוסף לסימניות
בכל מקרה יש גמ"ח של חלב אם לנשים שצריכות.
בנק חלב בבני ברק- 03-5707719

• הוסף לסימניות
אפשר בהחלט לערבב דייסה עם חלב שאוב ולהאכיל בכפית
השאלה אם המטפלת תרצה
ולגבי דייסה, לא מאד משנה איזה, אני משתמשת עם דגנים מעורבים

• הוסף לסימניות
אין לי בעיה לתרום .אני חושבת עליו למה שאני יתן לו מטרנה אם יש לי שאוב
אם לא רוצה בקבוק זה לא משנה לו מה יש בו
אולי תנסי בקבוק אחר
העיקר אל תתיאשי אולי סתם לא רוצה כי בתקופת פסח לא השתמשת בבקבוק ושכח ...(זה דבר שקורה וצריך להרגיל שוב)

• הוסף לסימניות
כשביררתי איזו דייסה לתת אמרו לי שילדים אוהבים דייסת קורנפלור. באותה נשימה אמרו לי שזה מנפח את הקיבה. לבדיקתך

• הוסף לסימניות
חלב אם מורכב בדיוק בצורה הנכונה לתינוק שלך.
לתינוק בן 9 חודשים החלב אמור להיות שמן ומשביע. (אא"כ זה חלב ישן, ואז השומנים והויטמינים מתאימים לתקופה אותה שאבת)
אין סיבה להוסיף דייסה.

• הוסף לסימניות
אם הוא מסתפק במוצקים בזמן שהוא לא איתך- זה יכול להיות בסדר.

• הוסף לסימניות
אפשרי בהחלט להוסיף דייסה לחלב שאוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה