חלה מקמח מלא

• פותח הנושא dem
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אוורירית, יש??

• הוסף לסימניות
יש להכין את הבצק בסדר הבא בדיוק:
1 כף מלח
1 קילו קמח + 1 כוס (מלא 80 אחוז רובינפלד)(אני עושה עם 100)
5 כפות סוכר
שקית שמרים+ שקית משפר אפיה
3 ורבע כוסות מים חמימים
ו כף חומץ

לערבב ולהוסיף חצי כוס שמן
ללוש 10 דקות במהירות בינונית
לחלק את הבצק לשש
להתפיח מכוסה בניילון נצמד בטמפ' החדר (שעתיים)

ליצור לחמניות או חלות
להתפיח לעוד כחצי שעה
למרוח ביצה ושומשום
לאפות על טורבו ולשים מתחת לתבנית הלחמניות תבנית מלה עד השליש במים.
לתוספת טעם אפשר: לאחר האפיה למרוח מים מסוכרים חמים (בעזרת המברשת של הביצה)

• הוסף לסימניות
אני מכינה את הבצק באופה לחם של מורפי ריצרד, ויוצא אוורירי מאוד - מדהים!
(הילדים רוצים דווקא את החלה הזאת, על אף שבד"כ הם לא מתקרבים לקמח מלא...)

• הוסף לסימניות
אני עושה את המתכון שעל האריזה של רובינפלד
זה יוצא מעולה רך וטעים
אם תרצי אעלה את המתכון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;934776:
אני עושה את המתכון שעל האריזה של רובינפלד
זה יוצא מעולה רך וטעים
אם תרצי אעלה את המתכון

יש לי את זה. טוב לדעת שזה מוצלח!
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה