פורים חלום חייו של הבן שלי עומד להתגשם - תחפושת "הצלה"

• הוסף לסימניות
איפה קונים? מאיפה משיגים? מה בדיוק צריך?
אשמח לכל מידע בענין. ולתמונות...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה זה עולה? מה זה כולל?
האתר חסום לי.

• הוסף לסימניות
הערכה הנ"ל עולה 139 ש"ח בקולפה

אבל אצל האמריקאים היא עולה 29.30$ (אמנם נראה שללא המכשירי קשר והתיק הכתום)

71OmbLaGX1L._SL1500_.jpg

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
בארגון הצלה הם מוכרים אפודה וכובע שמש
אני קניתי לילד שלי קסדה
וציפיתי לו קופסא בסמלי של איחוד הצלה
מאחורי האופניים

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי את זה:
אעיר שקניתי את התחפושת לתאומים שלי לפני שנתיים והיא הייתה נראית יותר שוטר מאיש הצלה(מלבד התיק שנראה של הצלה)
אם הוא רוצה באמת להתחפש לאיש הצלה, איחוד הצלה מוכרים תחפושת אוטנטית יפה מאד!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ניתן לפנות למשרדים של איחוד הצלה ולשאול אותם היכן מוכרים תחפושת מקורית של הצלה

• הוסף לסימניות
דיברתי עם הצלה, אמרו שלא נשאר להם כמעט תחפושות, גם מה שיש זה בלי טלסקופ ובלי תיק.
בכל אופן אפשר לדבר איתו: 050-344-4940
והוא יגיד לך מאיפה אפשר לקנות בכל עיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה