חלום ישן

• הוסף לסימניות
יש לי חלום לנסות לצייר בתלת מימד (הלך לי?)
בהשראת מנהל הפורום הנכבד, בחרתי לי גם בסוג של הפסקת קפה...
נהנתי:)

קבצים מצורפים

• יד Copy.png
    KB 804.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
זה ממש מדהים!!!!
נראה שהיד קרעה את הדף...
רק שחסר את צורת העיפרון שגם קרעה את הדף...
הצליחי!

• הוסף לסימניות
היד מדהימה

• הוסף לסימניות
איזה יד!
פעם שמעתי שצייר שמצליח לצייר ידיים בצורה מדויקת, סימן שהוא באמת מקצועי.

• הוסף לסימניות
איזה יד!
פעם שמעתי שצייר שמצליח לצייר ידיים בצורה מדויקת, סימן שהוא באמת מקצועי.

• הוסף לסימניות
נראה שהדף, 'עט על ידו'...
משובח!
אם זו תוצאת 'הפסקה', מהי תוצאת 'עבודה':)...

• הוסף לסימניות
אני בעד הפסקה כל רבע שעה!!
פשוט נפלא

• הוסף לסימניות
מיווחד!
אולי באמת סימני קריעה של העט יוסיפו לדרמה

• הוסף לסימניות
מצוין, אבל נראה לי שצריך לטשטש יותר את קוי המתאר

• הוסף לסימניות
ווואו!!!!!
מדהים. תיכנסי להידברות יש שם הרבה דוגמאות והדגמות לציור בתלת מימד

קבצים מצורפים

• z11.mp4
    10.9 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
לא ציירת. ציור מדהים.

הערה קטנה: כרגע נראה שהיד נותרה לפליטה מעל הדף ולא שהיא נכנסה דרך החור. כדי שתיראה נכנסת הקרעים היו אמורים להתרומם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה