חלומות ילדות

• הוסף לסימניות
תמונה יפה מאד עם שיער חלומי.
רק נראה עם חידוד יתר.

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה
היי אני מכירה אותו...
ילד מהמם!
בטוח שהיה לך איתו כיף חיים!!:)

• הוסף לסימניות
זה לא הבן שלך?
ראיתי אותו בהרבה תמונות שלך..
תמונה יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1739576:
זה לא הבן שלך?
ראיתי אותו בהרבה תמונות שלך..
כן :)

נכתב ע"י up;1739083:
תמונה מדהימה
היי אני מכירה אותו...
ילד מהמם!
בטוח שהיה לך איתו כיף חיים!!:)

מי את? מן הסתם גם אנחנו מכירות...
או שסתם הוא דומה למישהו.
ויש לנו איתו כיף חיים, אבל לאו דווקא בצילומים ;)
אם הוא היה משת"פ טוב יותר הייתי מלצמת את התמונה הזו עם כמה שינויים קטנים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוי ליוש;1739639:
כן :)

מי את? מן הסתם גם אנחנו מכירות...
או שסתם הוא דומה למישהו.
ויש לנו איתו כיף חיים, אבל לאו דווקא בצילומים ;)
אם הוא היה משת"פ טוב יותר הייתי מלצמת את התמונה הזו עם כמה שינויים קטנים...

חחחח
פרטים באישי..

• הוסף לסימניות
יופי חוי,
מתקדם יפה האלבום שלו -רואים שאת עובדת קשה...

• הוסף לסימניות
ילד חתיך:)
תמונה מקסימה(איך הולכים לגזור כזה שיער?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה