חלומות על אמריקה... (ילדה בת 6)

• הוסף לסימניות
מהמם........היא נראית עיפה אחרי לילה או בוקר של אריזה שאמא הייתה עסוקה ולא ממש התיחסה....:(

• הוסף לסימניות
היא חזרה מהגן ישר לשדה תעופה,זה לא עייפות,זה המבט המשלים הזה של "אמא תשגע אותי עכשיו עם תמונות במקום לתת לי להשתולל בג'ימבורי..."
אל דאגה,דקה אחכ היא ממש לא היתה עייפה והשתוללה מאד מאד בג'ימבורי.

• הוסף לסימניות
מהמם!
בתמונה השניה הייתי עושה את המאמץ רגע לכסות לה את הברכיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי ר;1703025:
מהמם!
בתמונה השניה הייתי עושה את המאמץ רגע לכסות לה את הברכיים.

אני לא .... :(

• הוסף לסימניות
חלומית!

• הוסף לסימניות
יפה!
אולי ככה?

• הוסף לסימניות
אהבתי את המקורי
(אולי טיפה להבהיר,ממש בקטנה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;1703772:
איזה יופי (קשור לסרט של הפקות ברמה?)

חחח
נאסד איך את אוחזת ראש!

קשור לסרט שלי?
תלוי מה - הדמות כן המקום לא.
כלומר הילדה המהממת שמצולמת כאן (שהיא במקרה האחיינית המדהימה שלי) היא אכן השחקנית מהסרט שלי.
אבל המקום - נתב"ג אמריקה וכו' לא קשור לסרט שלי. (עדיין לא...)
אם כי גם אני הייתי על אותה הטיסה :)

ודבורי - התמונות מאלפות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הפקות ברמה;1704279:
חחח
נאסד איך את אוחזת ראש!

קשור לסרט שלי?
תלוי מה - הדמות כן המקום לא.
כלומר הילדה המהממת שמצולמת כאן (שהיא במקרה האחיינית המדהימה שלי) היא אכן השחקנית מהסרט שלי.
אבל המקום - נתב"ג אמריקה וכו' לא קשור לסרט שלי. (עדיין לא...)
אם כי גם אני הייתי על אותה הטיסה :)

ודבורי - התמונות מאלפות!

לא זה פשוט מאד
צילמת תמונות היית באמריקה ושיתפת אותנו וגם פעם הראת לנו את התמונה של הדוגמנית הנ"ל מצולמת לסרט שלך....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה