נכתב ע"י msphoto;565992:נהדר!
משהו בזוית של הנחל גורם לי לחשוב שדרוש יישור לשמאל.
אני לא סגור על זה, אז תאמר לי אתה.
איזה מהקרופים נראה לך ישר?
נכתב ע"י כדרלעמר;566000:אענה לך במין השאלה.
מצורפת תמונה נוספת בשתי וואריאציות מאותו המקום, הפעם רוחבית כדי לתת לך מעט יותר פרספקטיבה למדוד מה ישר ומה עקום, בבקשה תגיד לי אתה מה ישר.
1.
צפה בקובץ המצורף 91792
2.
צפה בקובץ המצורף 91793
אני עכ"פ כשצילמתי יישרתי לפי העצים.
נכתב ע"י msphoto;566009:מעניין..
נסגור על פשרה כזו?(יישור עדין יותר, גם העצים הסכימו..)
צפה בקובץ המצורף 91794
ועדיין מציק לי בעין..
טוב, כנראה שהנחלים / אגמים אצלכם קצת עקומים![]()
נכתב ע"י mig;566125:תמונה יפה מאד,
לכאורה MS צודק!
פני המים הם המדד לישר, עצים בהחלט צומחים עקום ובוודאי במורד.
נכתב ע"י msphoto;566162:הדוגמא שהבאת שונה, הראשונה לא נראית מאוד עקומה, שמים לב שזה נראה די הגיוני.
אם כי הסברת את עצמך מצויין, וזה בהחלט עניין של זוית.
בכל מקרה, בצילום בזוית כזו שגורמת לחשוב שמשהו עקום, גם אם הוא אינו כך במציאות - זה עדיין בעייתי במקצת, לא?
התמונה תישפט לפי איך שהיא נראית, ואתה לא יכול להצמיד אליה עו''ד..
במיוחד אם אפשר 'ליישר' באופן כזה שזה יראה מושלם (בשונה מה'יישור' בדוגמא שלך, שמיישר את קו האופק על חשבון מראה כללי לא נכון)
נכתב ע"י כדרלעמר;566168:אתה צודק ואני צודק, שנינו צודקים
נכתב ע"י כדרלעמר;566168:גם בפשרה שהצעת אפילו אתה ציינת שזה עדיין מציק לך בעין.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים