- הוסף לסימניות
חייבת במהירות תשובה האם חלון חשמלי בסלון לצד דרום(שטוף שמש) מומלץ ,או לא........
גם לנו לא היתה ברירהלי יש תריס חשמלי, ואני מאוד מאוד מרוצה.
כמובן שעשינו מחוסר ברירה - לא היה לנו אפשרות לתריס רגיל.
בשבת אנחנו משאירים פתוח, לפעמים משתמשים במנואלה הידנית לסגירה בשבת.מאוד מהר בשבת מתייאשים להוריד ונשאר פתוח.
ועוד יותר מהר מהצפוי מתייאשים להוריד בכל לילה, מה שגורם לילדים להתעורר מוקדם יותר.(אפילו שזה בסלון)
איזה סיוט זה לעמוד ולחכות שירד או יעלה.
שלא לדבר על הקלקולים שיש, לא קרה לנו ב"ה, אבל שמעתי מהרבה כיוונים.
וואלה? אז אצלנו זה כזה פשוט שזה לא ככה.בשבת אנחנו משאירים פתוח, לפעמים משתמשים במנואלה הידנית לסגירה בשבת.
אבל בימי חול, מה הבעיה לסגור? לוחצים על הכפתור ונסגר, ולמה צריך להמתין עד שנסגר?
מסתבר שיש הבדלים בטיב, וצריך לבדוק קודם.וואלה? אז אצלנו זה כזה פשוט שזה לא ככה.
(כבר חשבתי שאני בעיתית אז הלכתי לבדוק הרגע)
ממש חוצפה שאצלנו זה לא ככה!מסתבר שיש הבדלים בטיב, וצריך לבדוק קודם.
(אנחנו לא בדקנו כלום, הקבלן הביא ערבי מהכפר הסמוך והתקין תריס)
אני יכולה לחשוב על עוד רעיונות פחות בטיחותיים, אבל בתכלס זה באמת מקל על החיים, הבלאו הכא לא בטוחים שלנו.הרעיון הוא שילד לא יוכל להתחיל להוריד את התריס, לצאת החוצה תוך כדי שזה פועל ולהיתקע בחוץ...
אני יכולה לחשוב על עוד רעיונות פחות בטיחותיים, אבל בתכלס זה באמת מקל על החיים, הבלאו הכא לא בטוחים שלנו.
בקיצור, את אומרת שאין לי אפילו מה להתעצבן על המתקין ההוא? עשה לפי התקן..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים