את בטוחה שהזה כלפי מעלה לא פותחת את החלון באלכסון וכלפי מטה נועל לגמרי? לא הבנתי...
פ פנינה 99 משתמש סופר מקצוען • 17/6/25 הוסף לסימניות #41 נכתב ע"י נחליאלי(ת): את בטוחה שהזה כלפי מעלה לא פותחת את החלון באלכסון וכלפי מטה נועל לגמרי? לחצ/י כדי להרחיב... לא הבנתי...
נכתב ע"י נחליאלי(ת): את בטוחה שהזה כלפי מעלה לא פותחת את החלון באלכסון וכלפי מטה נועל לגמרי? לחצ/י כדי להרחיב... לא הבנתי...
מ מרכז מידע משתמש מקצוען 17/6/25 הוסף לסימניות #42 נכתב ע"י אחת111: חלון זכוכית צריך להסיר במקרה של הדף הזכוכית מתפוצצת לחצ/י כדי להרחיב... להסיר ולהוציא מחדר הממ״ד לגמרי? או אפשר בצד על הרצפה..?
נכתב ע"י אחת111: חלון זכוכית צריך להסיר במקרה של הדף הזכוכית מתפוצצת לחצ/י כדי להרחיב... להסיר ולהוציא מחדר הממ״ד לגמרי? או אפשר בצד על הרצפה..?
נ נחליאלי(ת) משתמש סופר מקצוען הנדסת תוכנה 17/6/25 הוסף לסימניות #43 נכתב ע"י פנינה 99: לא הבנתי... לחצ/י כדי להרחיב... * הזזה (של הידית)
פ פנינה 99 משתמש סופר מקצוען • 17/6/25 הוסף לסימניות #44 נכתב ע"י נחליאלי(ת): * הזזה (של הידית) לחצ/י כדי להרחיב... ניסינו לכל כיוון. זה חלון של 15 שנה. השימוש המאד מסיבי בתקופה הזו כנראה פגם בו. צריך יד מקצועית.
נכתב ע"י נחליאלי(ת): * הזזה (של הידית) לחצ/י כדי להרחיב... ניסינו לכל כיוון. זה חלון של 15 שנה. השימוש המאד מסיבי בתקופה הזו כנראה פגם בו. צריך יד מקצועית.
פ פנינה 99 משתמש סופר מקצוען • 19/6/25 הוסף לסימניות #45 נכתב ע"י נחליאלי(ת): * הזזה (של הידית) לחצ/י כדי להרחיב... תודה לכל מי שניסה לסייע. ב"ה תוקן ע"י איש אלומיניום. גם מנגנון הידית היה שבור.
נכתב ע"י נחליאלי(ת): * הזזה (של הידית) לחצ/י כדי להרחיב... תודה לכל מי שניסה לסייע. ב"ה תוקן ע"י איש אלומיניום. גם מנגנון הידית היה שבור.
נ נחליאלי(ת) משתמש סופר מקצוען הנדסת תוכנה 19/6/25 הוסף לסימניות #46 בא נכתב ע"י פנינה 99: תודה לכל מי שניסה לסייע. ב"ה תוקן ע"י איש אלומיניום. גם מנגנון הידית היה שבור. לחצ/י כדי להרחיב... באיזה איזור? הידית כמעט מתפרקת לנו מרוב שימוש אני במרכז
בא נכתב ע"י פנינה 99: תודה לכל מי שניסה לסייע. ב"ה תוקן ע"י איש אלומיניום. גם מנגנון הידית היה שבור. לחצ/י כדי להרחיב... באיזה איזור? הידית כמעט מתפרקת לנו מרוב שימוש אני במרכז
פ פנינה 99 משתמש סופר מקצוען • 19/6/25 הוסף לסימניות #47 נכתב ע"י נחליאלי(ת): בא באיזה איזור? הידית כמעט מתפרקת לנו מרוב שימוש אני במרכז לחצ/י כדי להרחיב... בני ברק. השאלה אם זה רק לחזק או שחלק פנימי נשבר . אשמח לתת לך את הטלפון /וצאפ שלו (אדם חרדי) להתיעץ באישי.
נכתב ע"י נחליאלי(ת): בא באיזה איזור? הידית כמעט מתפרקת לנו מרוב שימוש אני במרכז לחצ/י כדי להרחיב... בני ברק. השאלה אם זה רק לחזק או שחלק פנימי נשבר . אשמח לתת לך את הטלפון /וצאפ שלו (אדם חרדי) להתיעץ באישי.
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת