כללי חלון על ידי אוביקט מעוגן+יישור מלא

• הוסף לסימניות
שלום!
שמוע שמעתי שהוספת אוביקט מעוגן לטקסט מבטלת את האופציה של יישור מלא לתיבת הטקסט.
והנה אמת נכון הדבר נעשתה הנבלה הזו בישראל.

דא עקא, כאשר יוצרים טורים במסמך על ידי "SPLIT COLUMNS" היישור חוזר בתשובה!
אז בספרים שזה שייך, אפשר בהחלט להשתמש בשיטה הנ"ל.

(ייתכן שזה מזייף מעט ביישור? מ"מ זה בהחלט לא שובק חיים כמו בלי טורים)

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 89.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מוזר, אני עימדתי עכשיו ספר בן מאות עמודים עם אובייקטים מעוגנים ולא פגע כלל ביישור?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stsh;1211742:
מוזר, אני עימדתי עכשיו ספר בן מאות עמודים עם אובייקטים מעוגנים ולא פגע כלל ביישור?!

ביישור תיבה?

• הוסף לסימניות
אם אני מבינה נכון את כוונתך - אז כן.
אעלה דוגמה של דף היום-מחר בעז"ה.

• הוסף לסימניות
מעניין, גם אני עימדתי שבוע שעבר, ספר בן 100 עמ'
בהרבה מהעמודים,היייתי צריכה להשתמש ביישור מלא, עם אובקטים מעוגנים, ולא פגע לי כלל...

• הוסף לסימניות
אם כן, כנראה זה באג לא החלטי....
הצילום שהעלתי, לתיבה השמאלית יש יישור מלא. ועינכם הרואות- אינו עובד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה