דרוש מידע חלונות וכרטיסיות בפרויקט השו"ת בר אילן

• הוסף לסימניות
האם יש דרך בבר אילן (פרויקט השו"ת) לפתוח את התוכנה ב2 חלונות? אני עובד ב2 עבורות עריכה וצריך שלא יתערבבו לי הכרטיסיות. האם יש אפשרות חלון לעבודה א וחלון לעבודה ב?
שאלה נוספת האם כשפתוח לי כמה כרטיסיות יש דרך להזיז את הכרטיסיות שיהיו צמודים לפי הסדר שאני רוצה? היינו פתחתי משנה וממנה הסתעפתי לרמב"ם ולשו"ת וכו' ואז אני פותח פרשני המשנה ואני רוצה שהם יוצמדו לכרטיסיה של המשנה, האם יש כזו אפשרות להזיז / לשנות / להצמיד כרטיסיות אחרי פתיחתם (או בשעת הפתיחה לפחות).

• הוסף לסימניות
האם יש דרך בבר אילן (פרויקט השו"ת) לפתוח את התוכנה ב2 חלונות? אני עובד ב2 עבורות עריכה וצריך שלא יתערבבו לי הכרטיסיות. האם יש אפשרות חלון לעבודה א וחלון לעבודה ב?
כן. פותחים את התוכנה פעמיים.
שאלה נוספת האם כשפתוח לי כמה כרטיסיות יש דרך להזיז את הכרטיסיות שיהיו צמודים לפי הסדר שאני רוצה? היינו פתחתי משנה וממנה הסתעפתי לרמב"ם ולשו"ת וכו' ואז אני פותח פרשני המשנה ואני רוצה שהם יוצמדו לכרטיסיה של המשנה, האם יש כזו אפשרות להזיז / לשנות / להצמיד כרטיסיות אחרי פתיחתם (או בשעת הפתיחה לפחות).
כן. מזיזים את הכרטיסיה להיכן שרוצים (כשהכרטיסיות ממוזערות, אפשר לשחק עם המיקום שלהם חופשי).

נ.ב. אם תהיינה לך עוד שאלות בנושאי עריכה, כדאי לדעת:
בקהילת כתיבה יש תת פורום שנקרא 'עריכה תורנית'.
אמנם מצריך הרשמה, אבל השאלות שלך ייענו שם בהקדם.

• הוסף לסימניות

כן. מזיזים את הכרטיסיה להיכן שרוצים (כשהכרטיסיות ממוזערות, אפשר לשחק עם המיקום שלהם חופשי).

נ.ב. אם תהיינה לך עוד שאלות בנושאי עריכה, כדאי לדעת:
בקהילת כתיבה יש תת פורום שנקרא 'עריכה תורנית'.
אמנם מצריך הרשמה, אבל השאלות שלך ייענו שם בהקדם.
תודה רבה
אכן לפתוח את התוכנה פעמיים ובאחת לפתוח נושא א ובשני נושא ב עובד מצויין. תודה.
אבל להזיז כרטיסיות אני לא מצליח גם לא ממוזערות, אולי זה תלוי במספר יש לי 22 די ישן

• הוסף לסימניות

האמת שזה עוזר חלקי, כי כשאני סוגר את התוכנה ופותח שוב נפתח רק הפעם האחרונה, וכך כל הכרטיסיות שפתחתי לצורך א התאיידו לי.
יש לזה פיתרון

• הוסף לסימניות
אבל להזיז כרטיסיות אני לא מצליח גם לא ממוזערות, אולי זה תלוי במספר יש לי 22 די ישן
אולי. לי יש 25..
האמת שזה עוזר חלקי, כי כשאני סוגר את התוכנה ופותח שוב נפתח רק הפעם האחרונה, וכך כל הכרטיסיות שפתחתי לצורך א התאיידו לי.
באמת אין לי מושג איך 'שומרים' את הפתיחה האחרונה.
אבל אצלי אני לא סוגר את התוכנה, רק ממזער אותה עד השימוש הבא. ואז הכל נשמר.

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת האם כשפתוח לי כמה כרטיסיות יש דרך להזיז את הכרטיסיות שיהיו צמודים לפי הסדר שאני רוצה? היינו פתחתי משנה וממנה הסתעפתי לרמב"ם ולשו"ת וכו' ואז אני פותח פרשני המשנה ואני רוצה שהם יוצמדו לכרטיסיה של המשנה, האם יש כזו אפשרות להזיז / לשנות / להצמיד כרטיסיות אחרי פתיחתם (או בשעת הפתיחה
בגירסאות החדשות יש אפשרת של שני שולחנות עבודה בתוך התוכנה בדיוק בשביל לפתור את הבעיות האלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה