תבדוק אם כרום מאושר בהגדרות > מערכת > הודעות ופעולות...מוגדר אצלי לקבל חלונות קופצים מהמייל, אבל בפועל אני לא מקבל. מה יכול להיות הבעיה?
כן.וכן אם הגדרתי 'מסנן' שיכנס לתיקייה מסויימת, האם זה מפריע?
אולי טעית בהכוונת המיקום. אני לא מוצא אצלי בהגדרות ופעולות > מערכת אפשרות של 'הודעות ופעולות'.תבדוק אם כרום מאושר בהגדרות > מערכת > הודעות ופעולות...
https://support.google.com/mail/answer/1075549
סליחה שלא פירטתי יותר.אולי טעית בהכוונת המיקום. אני לא מוצא אצלי בהגדרות ופעולות > מערכת אפשרות של 'הודעות ופעולות'.
צפה בקובץ המצורף 589815
מעניין, בדקתי וראיתי שמסומן שאני יקבל כל ההודעות, ובכל זאת אני לא מקבל.סליחה שלא פירטתי יותר.
התכוונתי להגדרות של ווינדוס.
לא פעם ראשונה שמישהו מתלונן על כך...מעניין, בדקתי וראיתי שמסומן שאני יקבל כל ההודעות, ובכל זאת אני לא מקבל.
כשאני לוחץ הוסף לכרום, מתחיל הורדה ואז אני מקבל הודעת שגיאה!
מהי השגיאה?כשאני לוחץ הוסף לכרום, מתחיל הורדה ואז אני מקבל הודעת שגיאה!
מהי השגיאה?
תעלה צילום מסך.
בהנאה...יופי!! הותקן בהצלחה!!
הבנתי ממנו שזה כבר מופעל אצלו.(מעניין שכלל לא כתבו לך ש..) צריך לבדוק בהגדרות הג'ימייל עצמו, הגדרות > כללי > התראות בשולחן העבודה
ברור, זה פשוט. הפעלתי. ייש"כ.(מעניין שכלל לא כתבו לך ש..) צריך לבדוק בהגדרות הג'ימייל עצמו, הגדרות > כללי > התראות בשולחן העבודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים