Chrome חלונית עליונה מעל חלון שלא זזה

• הוסף לסימניות
מחפש דרך להשתמש בכרום בחלון לעבודתי, אבל שיהיה במקביל חלון מוקטן נוסף של כרום קבוע מעל החלון שבו אני עובד - גולל - כותב ועובר בין כרטיסיות.
הסבר, בברירת המחדל ברגע שאני שם חלון ומקטין אותו עם נתונים שאני רוצה לראות און ליין מעל החלון הרגיל המוגדל שאני עובד בו, אם אני גולל או עובר כרטיסיות או כל פעילות בחלון הרגיל הגדול, אוטמטית החלונית הקטנה שיצרתי לראות און ליין יורדת מתחת לחלון הגדול.
האם יש דרך לקבוע חלון כעליון? (את הואפציה לפצל מסך, או שחלון אחד יהיה על רוב המסך וחלון שני על מיעוט מסך אני מכיר, אבל זה לא מספיק לי)
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מחפש דרך להשתמש בכרום בחלון לעבודתי, אבל שיהיה במקביל חלון מוקטן נוסף של כרום קבוע מעל החלון שבו אני עובד - גולל - כותב ועובר בין כרטיסיות.
הסבר, בברירת המחדל ברגע שאני שם חלון ומקטין אותו עם נתונים שאני רוצה לראות און ליין מעל החלון הרגיל המוגדל שאני עובד בו, אם אני גולל או עובר כרטיסיות או כל פעילות בחלון הרגיל הגדול, אוטמטית החלונית הקטנה שיצרתי לראות און ליין יורדת מתחת לחלון הגדול.
האם יש דרך לקבוע חלון כעליון? (את הואפציה לפצל מסך, או שחלון אחד יהיה על רוב המסך וחלון שני על מיעוט מסך אני מכיר, אבל זה לא מספיק לי)
תודה רבה
בוקר טוב

דובר שבWIN11 יהיה את האופציה מובנית, מאז הדיבור אני לא יודע אם יצא לפועל ואין לי את הזמן לבדוק.
בעבר הייתי משתמש בתוכנה קטנה בשם DeskPins, אני יודע שהיא עובדת גם ב10 וגם ב11.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
שלחתי את השאלה לצאט גיפיטי ויצא העגל הזה
יש לחלץ ולהפעיל

קבצים מצורפים

• top.zip
    KB 1.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
שלחתי את השאלה לצאט גיפיטי ויצא העגל הזה
יש לחלץ ולהפעיל
בטח אתה זוכר שהתשתי אותך עם ההתראה על מייל נכנס, אבל בסוף הצלחת להסביר לי
אז אבקש שוב במחילה, אני מבין מאד מהר כשמסבירים לי מאד לאט.
לחלץ את הקובץ זיפ המצורף ולהפעיל.
ואז מה?

• הוסף לסימניות
אמור להיות שם רשימה של חלונות פעילים ואפשרות לגרום לאחד מהם להישאר למעלה
תעלה צילו"מ ואסביר

• הוסף לסימניות
אמור להיות שם רשימה של חלונות פעילים ואפשרות לגרום לאחד מהם להישאר למעלה
תעלה צילו"מ ואסביר
תודה
1749374846084.png

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
האמת היא שזה קצת להמציא את הגלגל כי קיימות כבר תוכנות שעושות את זה, אבל איך אומרים אצלנו - למה לקחת מוכן בחמש דקות כשאפשר לעשות לבד בחמש שעות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה