כללי חלוקה לשעון

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעצב תמונה בגודל 20 30 לשעון
איך אני מחלקת נכון , הרי העיגול בשעון זה ריבוע , וכשזה מלבן לגובה ?
זה יצא שעות מדויקות??

(אני לא יכולה למרכז את המספרים זה חייב להיות לכל האורך של התמונה)

• הוסף לסימניות
זה הולך לפי הזווית,
מעלה לך תמונה במקום לדבר מידי הרבה....

קבצים מצורפים

• 1-01.jpg
    KB 248.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תודה!!

השאלה , אם השעון עצמו יהיה בדיוק לפי החלוקה?
זה ההתלבטות שלי

(המחוגים בעצם)

• הוסף לסימניות
הספרה (אייקון) צריכה להיות ממוקמת באנשהו על קו זווית השעה.
לא חייב להיות סימטרי מבחינת העיצוב,
חלק מהספרות יכולות להיות קרובות יותר לציר השעון וחלק רחוקות יותר.

לא חייבים למקם את הציר במרכז אפשר להסיט אותו למעלה למטה או לצד.

• הוסף לסימניות
תודה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י y&m;1939685:
הספרה (אייקון) צריכה להיות ממוקמת באנשהו על קו זווית השעה.
לא חייב להיות סימטרי מבחינת העיצוב,
חלק מהספרות יכולות להיות קרובות יותר לציר השעון וחלק רחוקות יותר.

לא חייבים למקם את הציר במרכז אפשר להסיט אותו למעלה למטה או לצד.

אם מסיטים את כל הציר צריך להקפיד שזו תהיה הסטה בדיוק על אחד מהצירים. ולא הסטה אקראית.
ואם מזיזים בעיצוב את המספרים עם ההסטה, חשוב לשים לב שהמנגנון שעומד כברירת מחדל במרכז לא גורם לכמה מספרים להיות בימינו / שמאלו במקום סביבו (מקוה שהובנתי... :) )
אלא אם כן אפשר להזיז גם את מיקום המנגנון לפי ״שגעונות העיצוב"...:))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה