חלוקי ילדים וילדות בי-ם

• הוסף לסימניות
למי שלא ראה במקומונים:eek:
הזדמנות חד פעמית בי-ם:

קבצים מצורפים

• רבע.jpg
    1.8 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תמונות

אני מעלה תמונות של שתי דגמים, סתם מה שלבשתי לילדים שלי אחרי האמבטיות ביום שישי וצילמתי במצלמה ביתית. והילדים לא היו מי יודע מה ממושמעים;) [הגדול באמצע להפגין על משהו...] החלוקים שבתמונה כבר עברו כמה וכמה כביסות ונשארו כחדשים.
יש עוד הרבה דגמים, אם מעניין אתכם אצלם תמונות של הבנים ושל הבנות.

קבצים מצורפים

• מנומר בן1.png
    KB 959.5 · צפיות: 17
  • עור 2.png
    KB 902.6 · צפיות: 13
  • דגם עור.png
    KB 867.2 · צפיות: 13
  • מנומר בן.png
    KB 872.7 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
אגב, בדגם המנומר יש אופציה להוספת שם או אות רקומה, לטעמי יפה גם בלי, אבל למי שאוהב...

קבצים מצורפים

• שם.png
    KB 874.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
איפה קנית, במכירה הזאת?

• הוסף לסימניות
לא מובן לי למה קוראים לזה חלוק. מבחינתי זה חולצת גופיה וגרביונים ללא רגליות (טייץ).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תרצה;1279990:
לא מובן לי למה קוראים לזה חלוק. מבחינתי זה חולצת גופיה וגרביונים ללא רגליות (טייץ).
אני מאמין שתמצאי מישהו שיחלוק עליך בעניין....
(ד"א מה רע בשם "פיז'מה" או "פיג'מה")

• הוסף לסימניות
חלוקים מדהימים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1279993:
אני מאמין שתמצאי מישהו שיחלוק עליך בעניין....
(ד"א מה רע בשם "פיז'מה" או "פיג'מה")
דווקא מצאתי מקור לזה מרש"י:
"צרתה" - אשת בעלה פנינה
"גם כעס" - כעס אחר כעס תמיד לכך נאמר גם כעס היתה אומרת לה כלום קנית היום מעפורת לבנך גדול או חלוק לבנך קטן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1280000:
דווקא מצאתי מקור לזה מרש"י:

העלית חיוך על פני באמצע הלילה:p

ולמי ששאלה, כמובן שהחלוקים הם מהמכירה

• הוסף לסימניות
תאורת החלון בתמונה השניה - מעולה
חבל רק שהפנים לא בפוקוס....

• הוסף לסימניות
החלוקים חמודים מאוד, אשתי מחפשת לבן שלי כבר הרבה זמן משהו בסגנון
אם מותר לשאול כמה שילמת?

• הוסף לסימניות
זה בד שמתאים לקיץ? אולי אני טועה, אבל בתמונה זה נראה בד קצת מחמם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1280020:
תאורת החלון בתמונה השניה - מעולה
חבל רק שהפנים לא בפוקוס....

חיכיתי שמישהו יחמיא לי על התמונה:D זה צולם במצלמה כ"כ דפוקה עד שקיבלתי אותה חינם מידידה שלא מצאה בה חפץ.

כדי למנוע אי הבנות אני מבהירה שאני בעלת המכירה, מחירים למי שמעניין אותו אפשר באישי
ולמי ששאלה- הבד קייצי ודקיק ביותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנהלה1;1279968:
יש עוד הרבה דגמים, אם מעניין אתכם אצלם תמונות של הבנים ושל הבנות.

מתעניינת בהחלט :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנהלה1;1280174:
חיכיתי שמישהו יחמיא לי על התמונה:D זה צולם במצלמה כ"כ דפוקה עד שקיבלתי אותה חינם מידידה שלא מצאה בה חפץ.
כשזה יפה - מחמיאים.

• הוסף לסימניות
דווקא אהבתי את הסגנון,
השאילה רק אם אשתי תאהב את זה, היא שמרנית ביותר

• הוסף לסימניות
יש עודדגמים לבנים, אחד עם שלייקס מאוד גזעי. ועוד אחד שמרני ביותר, חבל שאין לי תמונות כרגע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה