חלוקי שבת לבנים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נ פלוס;1247048:
חלוק או חלאט?
ראיתי חלאט בוורודים (ירושלים) מידות קטנות ב 79 או 89 - לא זוכרת.

מה זה חלאט? וחלוק לבנים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1247402:
כי חלוק זה יותר יפה, נראה לבוש...
יש בעזרה ואחוה. (אני ראיתי בבית שמש) לא שיא....
ויש במכירות, לזיסע קינדראלך מתאים שיהיה... (סתם מענין בפינת הזול, אין?)

חלוק זה לבוש?
אני חשבתי שחולצה לבנה לבושה הרבה יותר?
מצטערת, אני ממש לא מבינה את הראש הזה...

• הוסף לסימניות
חולצה לבנה שאת קטנה בשביל שתתלכלך, ניראית מלוכלכת אם יושבים איתה באוכל.
וחלוק לא. לכן הוא נראה יותר לבוש.

• הוסף לסימניות
לגבי חולצות לבנות-יוצא לי הרבה ללכת להורים שגרים ממש קרוב, ומה שקורה זה שבסוף הסעודה החולצה נראית כפרת עוונות וממש בושות לצאת עם זה לרחוב, ושלא נדבר שהחולצות דורשות שיפשוף מסיבי עם חומרים ודורשות גיהוץ,
מאז שגמרתי עם בייביגרו לתינוקות מגיל שנה בערך זה מה שבני לובשים, חורף וקיץ ועכשיו נתקעתי בלי חלוק לגדול,

אגב, חלאט, זה מין מעיל שחור דקיק שגברים חסידיים לובשים בבית, בכמה שנים האחרונות התחילו ליצר את זה גם לילדים,-לא את זה אני מחפשת!

• הוסף לסימניות
דוגמא שמישהי פרסמה פה

זה לדוג' חלוק לבנים

קבצים מצורפים

• חלוק לבנים.png
    KB 72.5 · צפיות: 163
  • הוסף לסימניות
הלכתי עם בעלי ברחוב בשבת וראינו ילד עם "חלוק" ובעלי הסתכל עליו
במבט מלא רחמים... ועושה לי בזעזוע.. "מה זה"?
הוא אף פעם לא ניתקל בבנים שלובשים בגדי קטיפה מקושטים...
אמרתי לו שלא יזלזל שהשקיעו על זה המון כסף..
זה תלוי במושגים ומאיפה מסתכלים על זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן;1247857:
לגבי חולצות לבנות-יוצא לי הרבה ללכת להורים שגרים ממש קרוב, ומה שקורה זה שבסוף הסעודה החולצה נראית כפרת עוונות וממש בושות לצאת עם זה לרחוב, ושלא נדבר שהחולצות דורשות שיפשוף מסיבי עם חומרים ודורשות גיהוץ,
מאז שגמרתי עם בייביגרו לתינוקות מגיל שנה בערך זה מה שבני לובשים, חורף וקיץ ועכשיו נתקעתי בלי חלוק לגדול,

אגב, חלאט, זה מין מעיל שחור דקיק שגברים חסידיים לובשים בבית, בכמה שנים האחרונות התחילו ליצר את זה גם לילדים,-לא את זה אני מחפשת!

ועל סינרים שמעתם?:)

• הוסף לסימניות
אנחנו שמענו, השאלה היא אם גם הילדים שמעו...
{ומסכימים להלביש בלי להוריד כל רגע....}

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1247885:
הלכתי עם בעלי ברחוב בשבת וראינו ילד עם "חלוק" ובעלי הסתכל עליו
במבט מלא רחמים... ועושה לי בזעזוע.. "מה זה"?
הוא אף פעם לא ניתקל בבנים שלובשים בגדי קטיפה מקושטים...
אמרתי לו שלא יזלזל שהשקיעו על זה המון כסף..
זה תלוי במושגים ומאיפה מסתכלים על זה.
אז לא ראית חלוקים נורמליים!
אני קניתי לבני חלוק מדהים!
הבעיה היא שזה לא מהארץ.

• הוסף לסימניות
חלוק?
לדעתי התמונה שהעלית זה פריט לבוש מגוחך שמישהו המציא כדי לגרוף כסף...
תהנו אם זה נראה לכם יפה :p
בכל אופן אני חושבת שסינר עושה את אותה עבודה או לחילופין חולצה לבנה פשוטה שתקני ותלבישי לשעת הסעודות.

• הוסף לסימניות
רק תצינו מי מהמגיבים חסידים ומי לא יהיה יותר קל להתיחס :)
אני קניתי בפמילי סנטר של חברת קוטקוט עם 3 שרשרות זהב
ומתיחסת לזה כמו אל פיג'מת שבת יפה. מלבישה לו (בן 3) אחרי אמבטית יום שישי ומחליפה רק לפני היציאה להורים (אם יוצאים) וכן, הוא גם נשאר לישון עם זה :O
חולצה לבנה מבחינתי מתלכלכת מהר, פחות נוחה ללבישה (כפתורים), פחות נעימה על הגוף ודורשת לעיתים שפשוף כתמים וגיהוץ

• הוסף לסימניות
אז תלבישו חולצת טריקו לבנה יפה רק לסעודה או רק לפניה כל אחת והזמן המתאים לה...
מה זה החלוקים האלו? הם נהיו בנות ?
מעורר דחייה...

• הוסף לסימניות
אני קונה לבנים שלי פיג'מה מיוחדת לשבת. באמת קשה למצוא אבל יש חברה אחת Trico Plei או משהו כזה שמייצרים פיג'מה יפות ונוחות מכותנה.
אני בבית שמש קונה בברכת הרמה. זה בסביבות ה-40-50ש"ח. מכנסיים חלקות ובד"כ חולצה עם פסים. יש דגמים קצת שונים לכל מידה כך שאחים מתאימים אבל לא לובשים בדיוק אותו דבר.

• הוסף לסימניות
למה מעורר דחייה? יש גם הרבה בגדי ילדים שלטעמי מעוררים דחייה, עניין של טעם וריח, לדוג' ילד בן שנתיים בזמן סעודת שבת, בעבר קבוע הייתי לובשת פיג'מה, מאז שיש לו בגד בית לשבת הוא נראה לטעמי מהמם ומכובד לשבת יותר מאשר עם חולצת טריקו לבנה.

אולי כשמדובר בילדים גדולים ממש יש בזה משהו קצת מוזר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן;1246946:
איפה אני משיגה עכשיו חלוקי בנים בבני ברק?

אם זה עדיין עוזר לך, יש חלוקי בנים ב׳פנינת החלוק׳ בשיכון ויז׳ניץ בבני ברק. זה קיים עד מידה 6.
אני משתמשת לבן שלי ונהנית מאוד. כשאני שולחת אותו לבית הכנסת לתפילה, אני מלבישה אותו בבגדים רגילים (חולצה לבנה).
ומי שמחפשת חאלט יש בצרכנית הלבשה גור בבני ברק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ניצן;1247863:
זה לדוג' חלוק לבנים
תודה
שחור זה אכן פרקטי
אני קניתי לבנות שלי סרפנים שחור אפור בלידר ב35 שח כאלו שלא הייתי מלבישה לחוץ עם חוצה\ גולף שחור זה ממש פרקטי הרבה פעמים הן נרדמות עם זה וכשמתלכלכים אז... בכיף... (נמאס לי להילחץ מהבגדים הבהירים בסעודה, והחלוקים היפים מאד יקרים במיוחד אם זה כפול 4...)

• הוסף לסימניות
מה הצחיק שכתבתי שלובשים חאלט בבית?,
נכון שיש כאלו שלובשים גם כשיוצאים, אבל זה בערך כמו נשים שיוצאות עם חלוק מהבית!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה