להשראה חלוקת ארונות עד התקרה

• הוסף לסימניות
מתחילה לעצב לי בראש את מטבח החלומות שלי.
מתלבטת על חלוקת ארונות מעל לכיורים - ארונות עד למעלה.
רוצה לעשות ב 2 גבהים ו2 עומקים.
גובה הבית 2.4
איך נכונה יותר החלוקה? חצי חצי או שליש ושני שליש?
אשמח לתמונות להשארה ככה וככה.

• הוסף לסימניות
קחי בחשבון שהארונות העליונים מתחיל מגובה 140
(90 שיש + 50 בין השיש לארון)
אם תחלקי חצי חצי הארון העליון העמוק יתחיל בגובה 190, זה נמוך יחסית...
ממליצה על 65-35
או 60-40
גם עיצובית וגם פרקטית...

• הוסף לסימניות
לדעתי אם התקרה 2.40 את הארונות העמוקים יותר כדאי לעשות עומק 45 או מקסימום 50 ולא 60. זה יוריד מהעומס

• הוסף לסימניות
לדעתי אם התקרה 2.40 את הארונות העמוקים יותר כדאי לעשות עומק 45 או מקסימום 50 ולא 60. זה יוריד מהעומס
הערה נכונה מאד,
אבל במקרה שהארונות המשכיים לקיר גבוהים, כן הייתי שומרת על עומק אחיד של 60..

וביקשת תמונות, אז הנה מטבח ששמרנו על פרופורציה של בערך שליש ו2 שליש.
גם זה עוזר למראה מאוורר
Screenshot_20240228-214504_WhatsApp.jpg

• הוסף לסימניות
וביקשת תמונות, אז הנה מטבח ששמרנו על פרופורציה של בערך שליש ו2 שליש.
גם זה עוזר למראה מאוורר
תודה,
מטבח מקסים ממש!

חולמת על שילוב עם צבע עץ.
נראה לי בארונות הנמוכים.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה