חלוקת גילאים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוות דעת מנסיון (אולי מהילדות), איך יותר טוב לחלק ילדים בחדרים (נשמע מוזר, לא מצאתי ביטוי טוב יותר).
האם לשים ילדה גדולה עם קטנה, או גדולה עם זאת שקרובה אליה בגיל (ובקשר טוב איתה ).

• הוסף לסימניות
אין לי מושג על איזה גילאים את מדברת (מה זה גדולה ומה זה קטנה? הכל יחסי...), אבל אני חושבת שיותר נכן לשים שתיים שקרובות בגיל יחד, בעיקר אם הן בקשר טוב...

• הוסף לסימניות
אם זה ילד\ה גדולה את יכולה לשאול אותו\ה מה היא מעדיפה.
מהילדות שלי אני לא אהבתי ששמו אותי לישון לבד עם תינוק. (רצו לפנק אותי ואני ממש פחדתי לשון לבד...)

• הוסף לסימניות
לדעתי חלוקה גילאית,

זה ממש מתסכל שהקטן לא רוצה לישון לבד,
או כשהגדולה הולכת לישון ולמרות המאמצים הקטן/ ה מתעורר.
או שהגדולה רוצה ללמוד בחדר למבחן עם חברות ובלי והקטנ/ה כבר צריך לישון...

בקיצור פרקטי יותר חלוקה של קירבה גילאית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;667399:
לדעתי חלוקה גילאית,
בקיצור פרקטי יותר חלוקה של קירבה גילאית.

לפעמים פרקטי ולפעמים לא, זה שונה בכל בית, ולפעמים גם בכל תקופה, לפעמים אלו שבאותו גיל לא נרדמים רק צוחקים ומשתוללים, לפעמים זה נוח להשכיב משהו גדול יותר בשקט כי התינוק יכול להתעורר ואז טקס ההשכבה קצר יותר, לפעמים שתי הקטנים זה מוצלח, יש להם חברה ולפעמים הם רק מעירים בבכיותיהם אחד את השני ואז צריך להפריד.

אצלינו בכל תקופה יש סדר אחר לפי הצורך, וגם הילדים אוהבים לגוון,

• הוסף לסימניות
יש לי דודה ששמה ילדה כבת 10 עם ילדה כבת 5 ולילדה בת 8 עם ילדה כבת 3, וזאת כדי שיהיה לילדה הקטנה תמיד עזרה מהגדולה, (בעצם עזרה בשביל האמא), לדעתי זה גרם לחוסר קשר בין הגדולות, שבה לידי ביטוי עד היום כשהן כבר נשואות.
הילדות שלי רוצות כל יום משהו אחר, קשה לי לדעת מה טובתן, הן 3 רצופות (10, 8 וחצי, 7) -כחבורה, אז אולי אשאיר את שלושתן יחד, ואת הקטנה (4) אפריד.
אני נוטה לדעה שכדאי להשאירן יחד, למרות שהן פטפטניות גדולות ולפעמים נרדמות ממש מאוחר, ולפעמים גם רבות, רציתי להיות בטוחה שאני לא טועה. ואין דעות צודקות נגד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

היי כולם,
רציתי לשתף משהו שאולי מעניין אתכם, במיוחד אם אתם עוד לא ניסיתם להזמין
בטמו.
מצאתי שהם עכשיו נותנים קוד קופון שמוריד 400 ש"ח בהזמנה ראשונה! כן, 400 ש"ח – לא מעט, במיוחד כשהמחירים שלהם די זולים מלכתחילה.

אני לא בטוח אם זה תקף לכולם או שיש מגבלות מסוימות, אבל הקוד תקף רק למשתמשים חדשים באתר.
זה אומר שאם אתם שוקלים להזמין, זו הזדמנות ממש טובה לבדוק בלי להוציא יותר מדי כסף.

אני כבר עשיתי הזמנה קטנה לפני כמה שבועות בלי הקופון, ועכשיו כשאני רואה את ההנחה הזו, ממש התחשק לנסות להזמין עוד כמה דברים עם הקוד.

אם מישהו כאן כבר ניצל את הקופון, איך היה? כדאי לשים לב למשהו מיוחד? האם יש מוצרים שבאמת משתלם להזמין עם ההנחה?

מצד שני, תמיד צריך לזכור שמדובר במשלוחים מארצות אחרות, ולעיתים המוצרים לא באיכות הכי גבוהה, אז לא כדאי להתלהב יותר מדי, אבל זה בהחלט שווה לנסות.

בקיצור, אם אתם חדשים בטמו – חפשו את קוד הקופון לפני ההזמנה, זה יכול לחסוך לא מעט.

אשמח לשמוע חוות דעת של אחרים!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה