חלוקת דירה לדירה ויחידה

• הוסף לסימניות
צהרים טובים,
אשמח לעזרה, יש לי דירה במרכז ירושלים של כ-110 מ"ר +18 מ"ר מרפסת אני מתכננת לחלק אותה לדירה ויחידה.
אני מעלה כאן את השרטוטים של לפני ואחרי ואשמח לשמוע דעות, או רעיונות טובים יותר.
יש לי גם בעיה שמרפסת הכביסה יוצאת מהסלון.וגם שהסלון מעט קטן
ובכלל בכללי, האם אני משוגעת ונשארת עם דירה קטנה מדי? אנחנו זוג עם 3...
הכי חשוב לי זה סלון ומטבח גדולים פתוחים ומרווחים כי זה המקומות שהכי הרבה נמצאים שם.

תודה מראש לכל העונים!

שימו לב שיניתי את הקובץ לדעתי למשהו יותר טוב.

דירה כרגע.JPG דירה חדש.JPG

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה לגבי הורדת השטח ליחידה שתבוצע מצד ימין של הדירה (איפה ששמת מטבח וחדר ילדים )
פשוט נראה לי שאז האופציות יהיו יותר טובות ..

• הוסף לסימניות
מה לגבי הורדת השטח ליחידה שתבוצע מצד ימין של הדירה (איפה ששמת מטבח וחדר ילדים )
פשוט נראה לי שאז האופציות יהיו יותר טובות ..
מדובר בחסימת הצד הצפוני של הדירה ככה שנשאר רק עם כיוון אויר אחד, דרום.
שכנים שעשו את זה אומרים שהבית פשוט חנוק ובקיץ חייבים מזגן נוןסטופ.

• הוסף לסימניות
הקירות המסומנות ,יש מצב להוריד? התייעצתם עם מהנדס והם חייבים להישאר?
וכן פתיחת חלון השירותים לגדול יותר..? כנ"ל -
שאז האופציות, שוב, פתוחות יותר.

• הוסף לסימניות
Inkedדירה כרגע_LI.jpg

• הוסף לסימניות
אם אתה מחפש קבלן
אשמח לעזור
חיים 0504136636
אני מירושלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה