כללי חלוקת לדפי A4

• הוסף לסימניות
יש לי שלט ארוך בארוך 8 מטר,
הלקוח רוצה שאני יחלק לו את זה לדפי A4 האם יש דרך פשוטה לעשות לו את זה

• הוסף לסימניות
יש בעיה באיך הוא ידפיס
כי מדפסת ביתית משאירה מסגרת לבנה

והדרך נראת לי פשוטה דרך האנדי' ולהזיז כל פעם למקום שבו התמונה הקודמת הפסיקה
ולייצא בכל פעם ואז לחבר לקובץ אחד בפידיאף

• הוסף לסימניות
הכי טוב לייבא את זה לאילוס'
ושם ליצור דפים שעולים במעט אחד על השני.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שעושה את יותר בקלות
Microsoft Publisher 2010
מגיע עם חבילת אופיס
מגדירים שם את הגודל של התמונה הרצויה אחרי החיבורים
בהגדרות הדפסה מגדירים גודל דף שעליו יודפס
ניתן לבחור גם עם/בלי שוליים
ויש לו אופצייה של תצוגה לפני הדפסה שמראה איך הדף יתחלק

• הוסף לסימניות
גם באילוס יש אפשרות כזו בסגירה לדפוס, זה נקרא TILE
file>print
ושם בעמוד הראשון בוחרים גודל דף A4, ובאופציות בחלק התחתו של החלון בוחרים באפשרות TILE
יש גם אפשרות להגדיר חפיפה - OVERLAP וכך להתגבר על בעיית השוליים הלבנים
מקבלים קובץ PS וכמובן צריך להעביר אותו בדיסטילר כדי להפוך ל-PDF קל משקל

אבל למה, למען השם, מישהו רוצה להדפיס שלט של 8 מטר בדפי A4?
זו נשמעת לי בחירה אומללה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה