חלוקת משטח עבודה בשרי

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לעצתכם
האם נוח יותר משטח עבודה אחד גדול של 130 ס"מ (ועוד שטח קטנטן ליד הכיור - לא יוכל להיות בשימוש)
או שניים משני צידי הכיור - כך שאפשר לעבוד 2 במקביל ביתר נוחות
60 ס"מ - מהקיר ועד הכיור
ו 85 ס"מ - מהכיור ועד הכיריים

מצרפת את התוכנית לפיה יש משטח עבודה גדול אחד

תודה!

קבצים מצורפים

• משטח עבודה.PNG
    משטח עבודה.PNG
    KB 21.1 · צפיות: 90
  • הוסף לסימניות
משטח אחד גדול!!!
ואגב הקטנטן הוא לגמרי נצרך - א"א לבטל אותו ולהצמיד כירה לפינה כי אחרת לא ניתן להרים יד לערבב בסיר וכו'..
ובנוסף תמיד נח שיש את המקום הזה להנחה של סיר שיורד מהכירה ועוד כל מיני דברים.

• הוסף לסימניות
משטח אחד גדול!!!
ואגב הקטנטן הוא לגמרי נצרך - א"א לבטל אותו ולהצמיד כירה לפינה כי אחרת לא ניתן להרים יד לערבב בסיר וכו'..
ובנוסף תמיד נח שיש את המקום הזה להנחה של סיר שיורד מהכירה ועוד כל מיני דברים.
חלק השיש הקטנטן הוא בין הקיר לכיור, לא לכירה. כך שבאמת לא יהיה בשימוש חוץ מלהניח כלים צרים בשטיפה.
אבל אם כמה עובדים ביחד. או שעובדים על דברים שונים במקביל, לא יותר נוח שני משטחים?

• הוסף לסימניות
אני למדתי שאופן השימוש במשלוש העבודה: מקרר, כיור , כיריים עובד כך:
מוצאים מהמקרר את מה שצריכים לבישול, שמים לפני הכיור, שוטפים מקלפים וכו..
מוציאים מהכיור לצד השני מכינים את הסיר ומבשלים.
כך שלדעתי משטח עבודה מינימלי צריך ליהות קודם הכיור וכן גם אם זה על חשבון משטח העבודה שאחריו
זה היתרון בנוחות העבודה ובמרחב שימוש נכון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני לא אוהבת משטח כ"כ גדול.
מנסיון....
ממליצה להשאיר משטח גדול של כ110-120 לא יותר
תגדילי מעט את השטח שבין הכיור לקיר
קחי בחשבון שכשמדיחים כלים ליד הקיר המרפק נדפק בקיר וזה קצת צפוף. מעט שטח שם חייבים.
אם יש שם 40 ס"מ זה גם יכול להיות משטח שימושי יותר מאשר לכוסות שבאמצע הדחה

• הוסף לסימניות
אני לא אוהבת משטח כ"כ גדול.
מנסיון....
ממליצה להשאיר משטח גדול של כ110-120 לא יותר
תגדילי מעט את השטח שבין הכיור לקיר
קחי בחשבון שכשמדיחים כלים ליד הקיר המרפק נדפק בקיר וזה קצת צפוף. מעט שטח שם חייבים.
אם יש שם 40 ס"מ זה גם יכול להיות משטח שימושי יותר מאשר לכוסות שבאמצע הדחה
האדריכלית המליצה לי שאם כבר לתת עוד שטח ליד הקיר אז כבר שיהיה שטח משמעותי של 60 ס"מ ולהשאיר 85 לשטח שבין הכיור לכיריים
וכך גם יהיו שני משטחי עבודה ראויים להתכבד בהם לעבודה במקביל וכו
חושבת שזה אכן פרקטי?

• הוסף לסימניות
וכך גם יהיו שני משטחי עבודה ראויים להתכבד בהם לעבודה במקביל וכו
שניים יחד יכולים לעבוד על משטח של 120 גם.
אם רוצים עבודה במקביל, (ולא ביחד. לדוג' אחד חותך סלט והשני מכין עוגה..) - אכן עדיף 60,85

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
85 יהיה לך מצוין כמשטח עבודה- שטח נח ונגיש מעולה לכיור ולכיירים,
ובצד השני תקבלי 60 שאכן הוא משטח הנחה/חיתוך/ערבוב וכו' נח מאד!

לעומת 130 שהוא גדול מידי (מצריך 3 פסיעות בין הכיור לכיריים)
וזה לא נח לעבוד 2 ביחד על אותו משטח כי כל אחד זז ממקום למקום (כיור-כיריים)

מה את עושה בפינה אחרי הכיריים? היא לא תהיה פינה נוחה לשימוש... אולי כדאי לחשוב על ארון על השייש.

• הוסף לסימניות
85 יהיה לך מצוין כמשטח עבודה- שטח נח ונגיש מעולה לכיור ולכיירים,
ובצד השני תקבלי 60 שאכן הוא משטח הנחה/חיתוך/ערבוב וכו' נח מאד!

לעומת 130 שהוא גדול מידי (מצריך 3 פסיעות בין הכיור לכיריים)
וזה לא נח לעבוד 2 ביחד על אותו משטח כי כל אחד זז ממקום למקום (כיור-כיריים)

מה את עושה בפינה אחרי הכיריים? היא לא תהיה פינה נוחה לשימוש... אולי כדאי לחשוב על ארון על השייש.
בפינה יהיה בר מים ואכן זו יותר פינה מתה.
ארון על השיש יכול להתקבל עם מראה יפה?
את המיקסר התכנון הוא לשים בצד השני החלבי

• הוסף לסימניות
ותודה רבה לכולכן על התגובות! עוזרות לי מאד!

• הוסף לסימניות
ותודה רבה לכולכן על התגובות! עוזרות לי מאד!
כמה יש לך בין הקיר לכיור?
לי יש כזה תכנון מבוצע (ממש חדש, לפני חודש) יש לי 30 סמ' בין קיר לכיור ועוד 120 סמ' משטח עבודה. זה ממש נח! יש הרבה מה לעשות ב-30 סמ'. שוטפים ירקות, מניחים כלי שהצריך שטיפה קלה לפני שימוש חוזר, את כל הפיצ'יפקעס של הניקוי (סבון ספוג מרסס וכו') אני מניחה שם....
במשטח של 60 מאוד קשה לעבוד בנוחות. היה לי כזה בדירה הקודמת ובפועל העדפתי להשתמש בשולחן ולא במשטח הפיצפון הזה. גם בשרי דורש יותר מרחב, ירקות, קילופים, עופות וכו'...

• הוסף לסימניות
כמה יש לך בין הקיר לכיור?
לי יש כזה תכנון מבוצע (ממש חדש, לפני חודש) יש לי 30 סמ' בין קיר לכיור ועוד 120 סמ' משטח עבודה. זה ממש נח! יש הרבה מה לעשות ב-30 סמ'. שוטפים ירקות, מניחים כלי שהצריך שטיפה קלה לפני שימוש חוזר, את כל הפיצ'יפקעס של הניקוי (סבון ספוג מרסס וכו') אני מניחה שם....
במשטח של 60 מאוד קשה לעבוד בנוחות. היה לי כזה בדירה הקודמת ובפועל העדפתי להשתמש בשולחן ולא במשטח הפיצפון הזה. גם בשרי דורש יותר מרחב, ירקות, קילופים, עופות וכו'...
לפי התכנון של 2 משטחים בין הקיר לכיור יש 60 ס"מ
בין הכיור לכיריים יש 85 ס"מ

• הוסף לסימניות
לפי התכנון של 2 משטחים בין הקיר לכיור יש 60 ס"מ
בין הכיור לכיריים יש 85 ס"מ
ובתכנון של משטח גדול? כמה את משאירה בין הקיר לכיור?

• הוסף לסימניות
ובתכנון של משטח גדול? כמה את משאירה בין הקיר לכיור?
15 ס"מ
אפשר לתת 30 ס"מ ואז יישאר 115 לצד השני
אבל היה לי במטבח הקודם ליד הכיור משטח של 20 ס"מ ולא באמת היה אפשר לעבוד עליו. לחתוך ירקות וכו.
רק להניח דברים פה ושם.

• הוסף לסימניות
15 ס"מ
אפשר לתת 30 ס"מ ואז יישאר 115 לצד השני
אבל היה לי במטבח הקודם ליד הכיור משטח של 20 ס"מ ולא באמת היה אפשר לעבוד עליו. לחתוך ירקות וכו.
רק להניח דברים פה ושם.
יש הבדל ענק בין 20 ל30
ומשטח של 110-120 זה הכרחי בבשרי.
אם את רוצה דווקא גם 100 בסדר וישאר 45 בין הכיור לקיר. לדעתי עדיף 110-35 +-

• הוסף לסימניות
שניים יחד יכולים לעבוד על משטח של 120 גם.
אם רוצים עבודה במקביל, (ולא ביחד. לדוג' אחד חותך סלט והשני מכין עוגה..) - אכן עדיף 60,85
יש הבדל ענק בין 20 ל30
ומשטח של 110-120 זה הכרחי בבשרי.
אם את רוצה דווקא גם 100 בסדר וישאר 45 בין הכיור לקיר. לדעתי עדיף 110-35 +-
התבלבלתי...
אני אוהבת שיש לי כן שני משטחים נפרדים בשביל עבודה על סוגים שונים של תבשילים/מאפים והנחה של דברים. וגם מניחה שבעתיד הלא רחוק עוד ידיים יצטרפו לעבודה במקביל (לא יחד) לכן נוטה לחלק ל60,85
השאלה האם 85 זה באמת לא מספיק בשביל משטח עיקרי..

• הוסף לסימניות
השאלה האם 85 זה באמת לא מספיק בשביל משטח עיקרי..
לא מספיק. רק במטבח קטן במיוחד. (או במקרה כמו שכתבת)
אני אוהבת שיש לי כן שני משטחים נפרדים בשביל עבודה על סוגים שונים של תבשילים/מאפים והנחה של דברים. וגם מניחה שבעתיד הלא רחוק עוד ידיים יצטרפו לעבודה במקביל (לא יחד) לכן נוטה לחלק ל60,85
אבל זו בדיוק הסיבה שהתשובות כאן לא מדויקות, כי אין נתונים של הרגלים וכו'
בגלל מה שכתבת- שאת אוהבת להכין כמה דברים ביחד במשטחים נפרדים אז אצלך אכן מתאים לחלק לשניים (אני, לדוגמא, לא אוהבת לעבוד על כמה דברים מסוגים שונים ביחד.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה