מידע שימושי חלוקת סלי מזון לעצמאים- מתנת ההסתדרות

• הוסף לסימניות
אני עדין לא קיבלתי ומלאתי פרטים
עוד לפני שבכלל דנו על זה פה
גם דיברתי עם נציג והוא אמר שמטפלים בכולם יקח זמן
תכלס לא קיבלתי כלום

• הוסף לסימניות
אני התקשרתי ואמרה לי נציגה שרק עכשיו התחילו וזה לאט לאט כי הם יצאו לחופש

• הוסף לסימניות
גם אני לא קיבלתי, מודיעים קודם? יצרו קשר? או סתם הגיע פתאם?

• הוסף לסימניות
אני גם קיבלתי היום בצהרים, באלעד.
הכל עם הכשרים מעולים ומוצרים משובחים,
השליח אמר שזה מגיע משוק מהדרין.

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי כבר בשבוע שעבר חבילה יפה מאד רוב המוצרים עדה"ח עד פתח הבית והיה נראה כי השליח הלך לפני כן לעשות את כל הקניה הזול בשפע, זה הגיע עם המחירים והשקיות של יינות ביתן., כל הכבוד להם!!!
האם מישהו יודע אם יש להם תוכניות להבא?

• הוסף לסימניות
האם יכול להיות איזשהו תועלת אם נרשמים להסתדרות?

• הוסף לסימניות
מה המייל שלהם? כי שלחתי לזה ‏‪moked @ histadrut.org.il‬‏ ולא קבלתי שום תגובה

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול
האם ארגון ההסתדרות הוא אירגון שכל תיקצובו מהממשלה או גם של פילנתרופים וכד'???.
לא ידוע שמקבל תקציב מהממשלה נגמרו ימי ממשלת מפאי. התקציב הוא ממה שאני וכל השכירים שחברים מפרישים להם כל חודש גם מישלא רוצה חייב עכשיו החליטו לעשות קצת יחצ לעצמאים על חשבוננו.

• הוסף לסימניות
קיבלתי את הסל אתמול, ממש השקיעו!
האם זאת הטבה חד פעמית?
לא אתנגד לפעם נוספת...

• הוסף לסימניות
אפשר עדיין להירשם?

משהו שלח מסמכים במייל וקיבל את הסל?
אני התקשרתי לוודא שהמסמכים שנשלחו במיל נקלטו והנציג לא ידע על מה אני מדברת
אמר שבלי SMS אין סיכוי לקבלת החבילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה