מידע שימושי חלוקת סלי מזון לעצמאים- מתנת ההסתדרות

אז ככה:
היום התקשר השליח וביקש שנרד למטה-באמת היה קצת כבד לסחוב אבל שווה ביותר-ממש נהננו!!נותנים לך -תיקח!
תודה ענקית לפותחת האשכול @טחינה גולמית כי אם לא פה לא הייתי יודעת מזה לעולם!

יש לי שאלה-האם רק עוסק מורשה מקבל או גם עוסק פטור?שואלת בשביל חברה שמשוועת גם להנות...

@טחינה גולמית , קודם כל תודה רבה על הידיעה הנכבדה! שלחתי עכשיו בקשה ונקווה לטוב...

שאלה נוספת אולי במקרה מישהו יודע,
לי יש עוסק פטור משלי, ולאשתי יש עוסק פטור משלה.
האם הם יסכימו שגם היא תגיש בקשה
, או שאולי עדיף לחכות עד אחרי שאקבל (בתקווה) ואז היא תגיש?
אם הם מסכימים עקרונית, הייתי מעדיף לא לחכות כי אף אחד לא מבטיח שהמבצע יימשך עוד שבועיים.

תודה רבה!
האם באמת הגשתם ושתיכם קיבלתם?שואלת כי אני מכירה זוג שהגיש ומכיון שהם על אותו הכתובת רק אחד קיבל

בקיצור, אני פטור,
איך אני מגישה?
בטלפון?
הגוגל פורומס?
באתר?

לא הבנתי, אשמח לקבל מידע

גם אני קיבלתי הערב, כשבוע וחצי לאחר שהגשתי את הבקשה.
למתעניינים: העלו לי עד הדלת, ק"ג ללא מעלית, בבני ברק. | אני עוסק פטור. | רוב רובם של המוצרים בהשגחת בד"ץ ים, חבילת עוגיות וכמה קופסאות שימורים בכשרות בית יוסף. | טל"ח.

תודה ענקית ל @טחינה גולמית, שרק בזכותה נודע לי על היוזמה, ובתכל'ס באמת לא קל כרגע כלכלית וזה ממש במקום!
אגב, רק בשביל הקוריוז, קיבלנו בארגז גם... @טחינה גולמית :). אני מאוד מקווה שגם אתם תזכו לארגזים עמוסים בהקדם!

האם באמת הגשתם ושתיכם קיבלתם?שואלת כי אני מכירה זוג שהגיש ומכיון שהם על אותו הכתובת רק אחד קיבל
החלטתי להמר, ולחכות עם הבקשה השנייה עד לאחר שנקבל את הארגזים על הבקשה הראשונה.
מחר בעז"ה ננסה את מזלנו, ובל"נ אשוב לעדכן.

בקיצור, אני פטור,
איך אני מגישה?
בטלפון?
הגוגל פורומס?
באתר?

לא הבנתי, אשמח לקבל מידע
צריך למלא את הטופס הזה בגוגל פורומס,
ובמקביל לשלוח צילום ת"ז ותעודת עוסק מורשה / פטור לכתובת מייל: moked#histadrut.org.il (כמובן להחליף את ה # ב @)

אני מלאתי מיד את הטופס ולא קיבלתי שום דבר
מה עושים ?

אגב, למי שקיבלה/תקבל הכשרים/מאכלים לא שימושיים -
דקה לפני שהעברתי את המצרכים לארגון חסד, עברתי דרך ישיר למהדרין, להפתעתי הם הסכימו להחליף הכל
(נתנו זיכוי בסכום של המוצרים שהחזרתי)

דקה לפני שהעברתי את המצרכים לארגון חסד, עברתי דרך ישיר למהדרין, להפתעתי הם הסכימו להחליף הכל
אבל שלנו נראה לי מיינות ביתן
גם בלי חשבונית?

ממש עכשיו קבלתי (רחובות) - העלה לקומה ד' בלי מעלית. הגשתי בקשה לפני המון זמן (קצת אחרי פתיחת האשכול) אז לא להתייאש!
הרוב שם ע"ח - קורנפלקס, קמח, עוגיות, שוקולד, שוקולית, שמן, קפה, פסטות וכו'. קולה של הרב לנדאו.
אני חושבת שכל (או כמעט כל) השאר עם הכשרים אחרים מהדרין, נראה מה אפשר לעשר בעצמינו ומה להעביר הלאה.

תודה ענקית ל @טחינה גולמית ול @פרוג על המידע שנודע לי רק בזכות האשכול הזה.

כתוב בטופס עד גמר המלאי.
נקווה שעדין לא נגמר.

גם אני קיבלתי עכשיו.
גם ברחובות.
וגם קומה רביעית בלי מעלית.
פחות או יותר זהה למשלוח של @מתרגמת

הגשתי לפני שבועים נראה לי.
מה שכן הגשתי לעוד משהו יחד איתי והוא עדיין לא קיבל.
גרים באותו בניין.

מה שכן, תעודת עוסק פטור לא צירפתי כי לא זכרתי איפה זה.
אז שווה לנסות...

תודה רבה ל @טחינה גולמית
עזרת לי ולהרבה!!

האם זה סל חד פעמי?

לא ידוע שמקבל תקציב מהממשלה נגמרו ימי ממשלת מפאי. התקציב הוא ממה שאני וכל השכירים שחברים מפרישים להם כל חודש גם מישלא רוצה חייב עכשיו החליטו לעשות קצת יחצ לעצמאים על חשבוננו.
השאלה שלי היא אם זה ארגון ממשלתי או פרטי. אשמח לקבל תשובה!

סליחה, יינות ביתן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה