מידע שימושי חלוקת סלי מזון לעצמאים- מתנת ההסתדרות

רק אני מחדת להשאיר את כל הפרטים האישיים שלי.
בשביל סל מזון?
???
כעצמאי אני צריך לדווח על כל 10 אג' שאני מרוויח
כמה חובות יש לי
ועל כל המטלטלין שיש לי בבית וכמה הם עלו לי

אז להשאיר להם כתובת כדי שידעו לאן להביא את החבילה זה הבעיה?

איך אני יכולה לדעת מה קורה עם הפנייה שלי שלחתי להם לפני חודש

בהסתדרות בטלפון לא שמעו על המענק הנוסף אולי המענק שאתם מתכוונים הוא של 'צינור'?!

נערך לאחרונה ב:
יש פרטים על המענק השני, או שמדובר בהמצאה?
אשמח לשמוע
תודה

קיבלנו היום בירושלים, 3 שבועות אחרי הרישום בערך.
באמת שוה, ותודה לטחינה גולמית.
2 מוצרים היו של חלב נכרי, צריך לשים לב לזה.

קיבלנו היום בירושלים, 3 שבועות אחרי הרישום בערך.
באמת שוה, ותודה לטחינה גולמית.
2 מוצרים היו של חלב נכרי, צריך לשים לב לזה.
נרשמתם דרך המייל, או וואצף? = מספיק אימיל?

האם באמת הגשתם ושתיכם קיבלתם?שואלת כי אני מכירה זוג שהגיש ומכיון שהם על אותו הכתובת רק אחד קיבל
אני חוזר לעדכן...
טדדדדדדדםםםםם....
לפני דקות ספורות הגיעו הארגזים פעם שניה... והפעם בזכות העסק של אשתי כמובן.
רק אציין שוב, חיכיתי יום + לאחר שכבר הגיעו הארגזים הראשונים, ורק אז הגשתי בכלל את הבקשה על שם העסק של אשתי.

בהצלחה לכל הזוגות העצמאיים בניסוי מזלם...
ושוב תודה רבה חוזרת ל @טחינה גולמית, זכיתם לעשות חסד עצום עם המוני אנשים!

עכשיו עשיתי את זה לא שמתי לב ללינק לפני זה
תודה רבה!!
ידוע לכם אם החבילות מותאמות לחרדים גם? הכשרים וכד'?
אני ראיתי אתמול ברשת שוק מהדרין(יינות ביתן - השלוחה חרדית ) ערמה של קרטונים מלאים מטעם ההסתדרות

אני חוזר לעדכן...
טדדדדדדדםםםםם....
לפני דקות ספורות הגיעו הארגזים פעם שניה... והפעם בזכות העסק של אשתי כמובן.
רק אציין שוב, חיכיתי יום + לאחר שכבר הגיעו הארגזים הראשונים, ורק אז הגשתי בכלל את הבקשה על שם העסק של אשתי.

בהצלחה לכל הזוגות העצמאיים בניסוי מזלם...
ושוב תודה רבה חוזרת ל @טחינה גולמית, זכיתם לעשות חסד עצום עם המוני אנשים!
מה כוללת הערכה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה