חלוקת ספרון באידיש

• הוסף לסימניות
הוצאתי ספר להקניית אותיות ומכנות לכתה א' לגני חובה בנות באידיש

אני מעוניין לקבל שמות וכתובת של גנים באידיש בכל הארץ כדי להפיץ
תודה מראש

קבצים מצורפים

• חוברת קריאה.jpg
    1.9 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אני מעדיף גם לקבל טלפונים של המפקחות או של הגננת כדי לקבל כתובת מדוייקת ובאין די בשם

• הוסף לסימניות
]הוצאתי ספר להקניית אותיות ומכנות לכתה א' לגני חובה בנות באידיש

אני מעוניין לקבל שמות וכתובת של גנים באידיש בכל הארץ כדי להפיץ

אני מעדיף גם לקבל טלפונים של המפקחות או של הגננת כדי לקבל כתובת מדוייקת ובאין די בשם

תודה מראש

• הוסף לסימניות
האם התרגום שלך הוא של גוגל?
האם כוונתך שזה ספר למכירה או לחלוקה חינם?
המילה הפצה (להפיץ) בד"כ היא חינם. אבל אולי הכוונה לעזור להפיץ את הפרסום?
ההצעה שלי לחפש ספר טלפונים שנקרא 'עולם התורה' ושם תוכל לראות פרטים של מוסדות כאלה.(יש אותו כמעט בכל מוסד חרדי).
או לפנות לאנשים מחוגים דוברי אידיש כמו ויזניץ, בעלז וכו' שיעזרו לך בהעתקת הדפים הרלוונטים מאלפוני החסידות.

• הוסף לסימניות
רשי -גנים ערוניים באידיש-מנהל גלנדואר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 1020;994049:
רשי -גנים ערוניים באידיש-מנהל גלנדואר

זה שייך לשתי שותפים גלנדאור ודוד יונה וואזנר.
יש להם גם בקאליש וגם באדמו"ר מגור
אם תרצה את המספר טלפון אני ישלח לך באישי.

• הוסף לסימניות
אנו רצים לשלוח דוגמה אחת לכל גן הדוברת אידיש בכל הארץ

אני מעדיף לקבל טלפונים של המפקחות או של הגננת כדי לקבל כתובת מדוייקת לשלוח לדוגמה.

• הוסף לסימניות
רשת גנים באידיש - "קן ציפור" רח' רבי חייא 5 אלעד

• הוסף לסימניות
רשת גנים באידיש - "קן ציפור" רח' רבי חייא 5 אלעד

הייתי מעדיף לקבל טלפון

• הוסף לסימניות
"נטע שעשועים"-ב"ב מזכירות 03-5780471
"עטרת החינוך"-ב"ב מזכירות 03-5793652

• הוסף לסימניות
דושינסקיא בית שמש
שרה באוהל בית שמש
ויזניץ בית שמש
תורת אימך בית שמש

בהמשך אני ישלח באישי את הטלפון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה