בקשת תפילה חלוקת ספרי תהילים לזכותו- אברהם משה בן גיטל

אין לי מספיק הרשאות להגיב בפרום צדקה וחסד, אז עוד דבר אחד קטן אני רוצה לכתוב בענין.
יש במירון גם אנשים מעניינים שלא תמיד בריאים בנפש... בדקו במקומות הלינה שלהם בבתים שלהם?

אין לי מספיק הרשאות להגיב בפרום צדקה וחסד, אז עוד דבר אחד קטן אני רוצה לכתוב בענין.
יש במירון גם אנשים מעניינים שלא תמיד בריאים בנפש... בדקו במקומות הלינה שלהם בבתים שלהם?
ציפור כחולה היקרה,
האשכולות בפרוג כבר מזמן לא דנים בפתרונות האפשריים,
למרות שאני מבינה את הדאגה!
החקירה מתנהלת אצל הגופים המקצועיים
הם יודעים כמוך את הנתון הזה.
מה שאני ואת יכולות לתרום זה תפילות / כסף / התנדבות לעזרה למשפחה / כשצריך ומבקשים - לצאת לחיפושים.
זהו.
האשכול הזה הוא אשכול תפילות בלבד,
אין להגיב להודעה זו.
תזכי למצוות!

חברי פרוג!
כולנו שומעים על ההתפתחות בחקירה,
כולנו דואגים ומשוועים ומייחלים לראות את מוישי חוזר הביתה בריא ושלם!
בידינו כעת לעזור לו לחזור הביתה ע"י תפילה,
בואו כולנו נקרא עכשיו כמה פרקי תהילים למען
אברהם משה בן גיטל
שישוב לביתו בריא בגוף ובנפש!

הכוח בידיים שלנו להתפלל ולבקש מריבונו של עולם- אבא של מוישי
שיחזיר את מוישי בריא ושלם לביתו במהרה!

מי רוצה להצטרף לספרי תהילים?
כעת אנחנו עומדים על 896 ספרי תהילים שנקראו עד כה מכל חלוקת התהילים במשך השבועות...

מי שמעוניינ/ת לקחת יום בתהילים,
תעדכנו כאן...

הכוח בידיים שלנו להתפלל ולבקש מריבונו של עולם- אבא של מוישי
שיחזיר את מוישי בריא ושלם לביתו במהרה!

מי רוצה להצטרף לספרי תהילים?
כעת אנחנו עומדים על 896 ספרי תהילים שנקראו עד כה מכל חלוקת התהילים במשך השבועות...

מי שמעוניינ/ת לקחת יום בתהילים,
תעדכנו כאן...
אני מעוניינת
יש ספר פתוח שצריך לגמור?

מי מעוניינ/ת להצטרף לחלוקת ספרי תהילים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
פרק קכב:
א) שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד שָׂמַחְתִּי בְּאֹמְרִים לִי בֵּית ד' נֵלֵךְ: ב) עֹמְדוֹת הָיוּ רַגְלֵינוּ בִּשְׁעָרַיִךְ יְרוּשָׁלִָם: ג) יְרוּשָׁלִַם הַבְּנוּיָה כְּעִיר שֶׁחֻבְּרָה לָּהּ יַחְדָּו: ד) שֶׁשָּׁם עָלוּ שְׁבָטִים שִׁבְטֵי יָהּ עֵדוּת לְיִשְׂרָאֵל לְהֹדוֹת לְשֵׁם ד': ה) כִּי שָׁמָּה יָשְׁבוּ כִסְאוֹת לְמִשְׁפָּט כִּסְאוֹת לְבֵית דָּוִיד: ו) שַׁאֲלוּ שְׁלוֹם יְרוּשָׁלִָם יִשְׁלָיוּ אֹהֲבָיִךְ: ז) יְהִי שָׁלוֹם בְּחֵילֵךְ שַׁלְוָה בְּאַרְמְנוֹתָיִךְ: ח) לְמַעַן אַחַי וְרֵעָי אֲדַבְּרָה נָּא שָׁלוֹם בָּךְ: ט) לְמַעַן בֵּית ד' אֱלֹהֵינוּ אֲבַקְשָׁה טוֹב לָךְ:
• • • • • •
לתשומת לבכם, אשכול זה נועד לבקשות תפילה בלבד. פטפטת ודיונים עלולים לגרום לנעילת האשכול או חסימת המשתמש. בברכת רפואה שלימה!

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה