שיווק ואסטרטגיה
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
מישהו יודע מתי החלוקה השנה
?אני שואל על בני ברק?
כפי הידוע לי, אמור להופיע בכרטיסים שקיבלתם.אפשר לשאול מה מכילה הערכה?
אני אמורה לקבל מחר בערב ואני רוצה לצאת לקניות מחר בבוקר.
לא רוצה לקנות כפול.....
עונג שבת ויו"ט?אפשר לשאול מה מכילה הערכה?
אני אמורה לקבל מחר בערב ואני רוצה לצאת לקניות מחר בבוקר.
לא רוצה לקנות כפול.....
נכון.עונג שבת ויו"ט?
יש מקום שעוד לא חילקו?
ונכון, אם מדובר בעונג שבת ויו"ט, אז יש פירוט בכרטיסים.
[ונראה ליישב שהכוונה היא שמישהו אסף בשבילם ורק מחר בערב יביא את המוצרים.]
עכ"פ השנה לא היה בשר, חילקו במקומו עופות.
מי זכאי לקבל?כבר כמה שנים החלוקה ברחוב מלצר
יש כמה שכונות בירושלים שעדיין לא חילקו ויש גם החלוקה המרכזית לאלו שלא מקבלים קבוע שגם יתקיים מחר בירושליםעונג שבת ויו"ט?
יש מקום שעוד לא חילקו?
4כמה תבניות ביצים קיבלו"?
זה חזקה כבר שנים רבותמי זכאי לקבל?
איך מתקבליםזה חזקה כבר שנים רבות
אך כל שנה הם מקבלים עוד חברה,
ויש לפעמים כמו השנה שהוא הולך לשטיבלך בירושלים ומחלק....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים