כללי חלוקת פליירים ברחובות ירושלים

• הוסף לסימניות
אני צריך לחלק פליירים הפונה לנשים ברחובות ירושלים ולכן אני רוצה שבנות יחלקו את זה, משהו יודע איך אני יכול לבצע את זה? ע"י איזה חברת הפצה או סתם ידע זה מאד יעזור לי.

• הוסף לסימניות
אולי פרסום גיל

לפני כשנה פרסום גיל והפצות פרסמו חזק שהם מתעסקים עם דיילי טעימות וחלוקות רחוב כדומה.
מנכ"ל גיל: דוד גלפרין0506658490

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים2;467087:
אני צריך לחלק פליירים הפונה לנשים ברחובות ירושלים ולכן אני רוצה שבנות יחלקו את זה, משהו יודע איך אני יכול לבצע את זה? ע"י איזה חברת הפצה או סתם ידע זה מאד יעזור לי.

אני לא יודעת באיזה אזור מדובר ומה תוכן הפלייר, אבל אני מנסה לדמיין בנות עומדות בגאולה או עזרת תורה וכד' ומחלקות פליירים, אני מיד אוטמת את אוזני כי צורחים שם:
"גיוואלד!!!"

• הוסף לסימניות
פרסום גיל הוא באמת הכתובת המתאימה לכאלה דברים (ולא רק).

• הוסף לסימניות
אגב, פסי וחני, אם הדיילות תחלקנה פליירים לנשים בלבד, כשהן נראות בסדר, לא נשמע שיהיו שם צעקות. הרבה יותר צורם דייל גבר שמחלק פלייר לנשים בלבד. ואם הפלייר מדבר על נושאים שקשורים לנשים - זה יצרום עוד יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;467260:
אגב, פסי וחני, אם הדיילות תחלקנה פליירים לנשים בלבד, כשהן נראות בסדר, לא נשמע שיהיו שם צעקות. הרבה יותר צורם דייל גבר שמחלק פלייר לנשים בלבד. ואם הפלייר מדבר על נושאים שקשורים לנשים - זה יצרום עוד יותר.

יש צדק בדבריך אבל תסכימי איתי ששניהם מוזרים ולא מתאימים לאופי השכונות החרדיות בירושלים.

וזה גם מאד מאד משנה מה תוכן הפלייר.

• הוסף לסימניות
לא מחייב. תארי לעצמך קבוצת בנות סמינר גדול וידוע מחלקות פלייר על יריד הצדקה שלהן. מישהו יצעק שם? אולי זה לא סטנדרטי, אבל זה בדיוק מה שיתן את האפקט, ונכון מאוד מבחינה פרסומית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ckuh;467266:
לא מחייב. תארי לעצמך קבוצת בנות סמינר גדול וידוע מחלקות פלייר על יריד הצדקה שלהן. מישהו יצעק שם? אולי זה לא סטנדרטי, אבל זה בדיוק מה שיתן את האפקט, ונכון מאוד מבחינה פרסומית.
את מדברת על אפקט הפרסום ואני מדברת על הליכות המגזר. צריך לבדוק את זה. ולהתחשב בנוהג המקום.
אגב, בנות מבתים טובים ומפורסמים לא תעמודנה בחיים ברחובות ותחלקנה פליירים!!!!
חלוקה כזו מאופינת בקבוצות ליברליות יותר.

• הוסף לסימניות
תודה לכל העוזרים

אני רוצה לחלק פליירים על חנות תכשיטים, אני לא רוצה שגבר יחלק לנשים,
אני בעז"ה ידאג שהם ילכו עם לבוש הולם ולא נראה לי שיש בזה בעיה,
נראה לי הפוך שגבר יחלק לבנות זה חוסר צניעות משווע,
יכול ליהיות שאני טועה אדרבה תעמידו אותי על טעותי.

• הוסף לסימניות
תתייעץ עם פרסום גיל, או מי שיבצע לך את העבודה. לי אישית לא נראה שיש בזה בעיה. בנות טובות, פשוטות וצנועות שתחלקנה לי פלייר? כאישה זה נראה לי הרבה יותר מתאים.
אבל בהחלט צריך פה כנראה מילה של בעלי נסיון. מאמינה שהם ידעו לומר לך יותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה