- הוסף לסימניות
מה עושים אברכים צעירים אשר נפלטו מהאישור טים עקב חובתם להתגייס לצבא??
ניסית להוציא ?מה עושים אברכים צעירים אשר נפלטו מהאישור טים עקב חובתם להתגייס לצבא??
בסוכות כבר ניסיתי להוציא מהכוללניסית להוציא ?
רשומים בדתות בלי לקבל תקציב
מה פירוש נפלטו? הם אמורים להיות רשומים רק לא זכאים לתקצוב מהמדינהמה עושים אברכים צעירים אשר נפלטו מהאישור טים עקב חובתם להתגייס לצבא??
אני גם בגיל גיוס והצלחתי לקבל בקלות אישור תיםמה עושים אברכים צעירים אשר נפלטו מהאישור טים עקב חובתם להתגייס לצבא??
הוא רושם לי שאני לא נמצא ברשימותאני גם בגיל גיוס והצלחתי לקבל בקלות אישור תים
תברר אם הכולל שלך רשום בנדרים פלוס ע"ש מלכ"ר תוכל להוריד את האישור תים לבד
בהצלחה!!!!!!!!
אז כנראה הכולל שלך לא רשום שםהוא רושם לי שאני לא נמצא ברשימות
תברר אם הכולל שלך רשום בנדרים פלוס ע"ש מלכ"ר תוכל להוריד את האישור תים לבד
תכנס לנדרים פלוס תרשום "מלכר" ואז תמשיך לפי ההוראותבדקתי לא הבנתי איך
האם ביקשו אישור טים של ינואר או מספיק דצמבר?
ינוארהאם ביקשו אישור טים של ינואר או מספיק דצמבר?
יש מודעה?ינואר
ככה זה כל שנהיש מודעה?
מה המספרככה זה כל שנה
אבל אם אתה רוצה בכל זאת תתקשר אליהם
הסתדר?שלחתי, תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים