כללי חלוקת שירשור טקסט לפרקים הכיצד?

• הוסף לסימניות
יש לי ספר מעומד (כמעט)
כעת אני רוצה לחלק את השירשור יחד עם הטקסט נניח בעמוד 50
כך שמעמוד 51 (שזה פרק ב') יהיה שירשור חדש אבל עם כל מה שהטקסט שם כבר ממה שכבר עימדתי ישאר שם
ואם נוסיף לפרק א' טקסט אז יהיה לו + אדום בעמוד 50.?
מקוה מאוד שהיתי ברור.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיץ אבל זה דחווווווווף לי מאוד

• הוסף לסימניות
למה זה לא יעבוד?!
1] להעתיק את כל הטקסט מהפרק השני,
2] לנתק התיבה הראשונה מהפרק השני מהתיבה הקודמת
3] להדביק את הכל לתיבה הראשונה של הפרק השני
4] למחוק את כל הטקסט שלא נכנס בתיבה האחרון של הפרק הראשון...

• הוסף לסימניות
יש סקריפט שנקרא StorySplitter שעושה את זה - אבל לא אוטומטית אלא צריך בכל פרק לעשות את זה מחדש

• הוסף לסימניות
לי יש סקריפט שמחלק שרשורים לפי סגנונות פסקה (וגם לא -- 2 אופציות הרצה).

מאוד נוח לשימוש: מעמידים את הסמן בתוך הפסקה הרצויה (נאמר שיש לה סגנון פסקה בשם "כותרת ראשית.")

מריצים את הסקריפט, והספקריפט מפריד את השרשור לפני כל תיבת טקסט המכילה טקסט עם הסגנון הזה.

כך בקליק אחד אפשר לחלק מסמך שלם לפרקים.

אריאל

• הוסף לסימניות
לי יש סקריפט שמחלק שרשורים לפי סגנונות פסקה (וגם לא -- 2 אופציות הרצה).

מאוד נוח לשימוש: מעמידים את הסמן בתוך הפסקה הרצויה (נאמר שיש לה סגנון פסקה בשם "כותרת ראשית.")

מריצים את הסקריפט, והספקריפט מפריד את השרשור לפני כל תיבת טקסט המכילה טקסט עם הסגנון הזה.

כך בקליק אחד אפשר לחלק מסמך שלם לפרקים.

אריאל
אתה מתכוון ל-Extract pages? חשבתי שזה רק מפריד לקבצים שונים ולא בתוך אותו קובץ
(או שאולי אתה מתכוון ל- Sections Stuff? או למשהו אחר שאני לא מכיר?)

• הוסף לסימניות
לא, זה סקריפט אחר. לא שמתי אותו באתר כי יש הרבה גירסאות חנמיות דומות מסתובבות, אבל למעשה לא מצאתי משהו נוח כמו שלי.

• הוסף לסימניות
לא, זה סקריפט אחר. לא שמתי אותו באתר כי יש הרבה גירסאות חנמיות דומות מסתובבות, אבל למעשה לא מצאתי משהו נוח כמו שלי.
אז מה, יש עוד סקריפטים חינמיים שמהווים תחליף לסקריפטים שלך, אבל אין מה להשוות באיכות ובנוחות!
לדעתי תשים את זה, כמה זה כבר דורש ממך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה