דרוש מידע חלוקת שקיות ממתקים בשמחת תורה ע"י עיריית ירושלים

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה...
אתם בית כנסת ספרדי?

הבת שלי כבר יודעת ללכת לבי"כ ספרדי כדי לקבל, רק גם כך היא לא תמיד מצליחה....

שנה שעברה חולקו בבתי כנסת בבית וגן ספרדים ואשכנזים.
אין לי מושג איך הם השיגו

יש גם לאשכנזים וגם לספרדים
זה לא אותו שקית ממתקים,
יש על כל אחד חסות אחרת
אצל הספרדים זה יותר גדול ומרשים
אבל אין לזה קשר לנוסח התפילה,
זה ענין של תקציב שמגיע מחלוקה תקציבית פנימית כוללת להרבה דברים במשך השנה
וכל אחד מנווט את זה לפי הרצון שלו

• הוסף לסימניות
וכולם אותו דבר לא משנה מאיזה מגזר ואני יודע את זה כי פעם עבדתי בזה

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה...
אתם בית כנסת ספרדי?
בדרך כלל הנציגים החסידיים דואגים קודם לשריין תקציב לקהילה שלהם ורק אח"כ אם יש עודפים (והם לא מסוכסכים עם הקהילה השונה) נותנים גם להם,
אצל הליטאיים זה חלוקה יותר הוגנת ואצל הספרדים עוד יותר הוגן.

• הוסף לסימניות
מקפיץ...

אולי בכל זאת מישהו יודע איך אפשר לדאוג לילדי בית הכנסת שלנו שיזכו גם להנות מתקציב של כמעט מיליון ש"ח לממתקים בשמחת תורה??

• הוסף לסימניות
אם תתקשר למקלב הוא בטוח יעזור לך (השאלה אם זה לא פדיחה בשביל כזה דבר... לענ"ד יש דברים יותר חשובים מזה).

• הוסף לסימניות
אם שנה שעברה הגיע לילדים שלכם שקיות איין שום סיבה שלא יבאו גם השנה
ודבר שני יש בחריות למשה לאיון וממה שאני יודע שעבדתי אצלו
השקיות יגיעו אפילו יותר גדולות ויותר שוות ובקשר לאשכנזים
אני לא יודע אבל לפי דעתי איין סיבה שלא יגיע
ואני גם יתקשר עליו לשאול אותו למי הוה מבאי ולמי לא ואני יגיד לכם
בהזדמנות

• הוסף לסימניות
ולחסדים זה גם שאלה טובה אני יבדוק וידיד לכם גם בקשר לחסידים

• הוסף לסימניות
תכלס' איך נרשמים השנה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה