השגת?יש למישהו למכור תחפושת/בייביגרו לתינוקת בת שנה של רופא/אחות?
אשמח שתרשמו לי בג'ימייל ch6731388
תודה!
השגת?יש למישהו למכור תחפושת/בייביגרו לתינוקת בת שנה של רופא/אחות?
אשמח שתרשמו לי בג'ימייל ch6731388
תודה!
אני אשמח גם אם יש למישהו תחפושת אחות או רופאה ל3 בנות גיל 4.3.1השגת?
אם לא אשמח לסייע לך באישי
צריכה המלצות לחלוק של אחות לגיל 8 , יש?
תודה לכולם!
קניתי בסוף במכירה של מתחפשים ברמה,
חלוק חמוד ממש (לא אותנטי לחלוטין, אבל לבוש טוב על הילדה) ב-125.
צפה בקובץ המצורף 1589849
צריכה המלצות לחלוק של אחות לגיל 8 , יש?
אם את מבני ברק, יש בשופ שופ, BOOM, ואי המטמון תחפושות ב20-45 ש"חמחפשת לתחפושת אח רפואי- חלוק רפואי לילד בן שנתיים.
(חלוק בלבד, יש לי את שאר האביזרים)
תודה!
כן, אני מב"ב, תודה!אם את מבני ברק, יש בשופ שופ, BOOM, ואי המטמון תחפושות ב20-45 ש"ח
אני קניתי תחפושת רופאה, זה מגיע עם חלוק לבן וסמל מגן דוד אדום, מאד חמוד.
מידה 6 הכי קטן, תפרתי מכפלת שיתאים לאורך של הילדה (בת שנתיים וחצי)
עומד עליה מושלם.
איפה קנית?אם את מבני ברק, יש בשופ שופ, BOOM, ואי המטמון תחפושות ב20-45 ש"ח
עומד עליה מושלם.
איפה קנית?
אני מחפשת בבני ברק ובשופ שופ במרכז רימונים אמרו לי שאין
יש מקומות שמוכרים רק חלק? רק כובע לדוג
רחל
הייתי בבום ולא היה שם.אם את מבני ברק, יש בשופ שופ, BOOM, ואי המטמון תחפושות ב20-45 ש"ח
עומד עליה מושלם.
יש אפשרות לתפורהייתי בבום ולא היה שם.
@עפר מן האדמה נשמח לשמוע איפה קנית.
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים