עזרה חלוק אמבטיה עזרההה

• הוסף לסימניות
היי,
מישהו.י יודע.ת איפה אפשר לקנות חלוק אמבטיה?? דחופפ לי
ואם מישהו.י יודע.ת גם על מקום שרוקמים שם על החלוק יעזור לי מאוד!!
באזור המרכז.
תודה#

• הוסף לסימניות
היי,
מישהו.י יודע.ת איפה אפשר לקנות חלוק אמבטיה?? דחופפ לי
ואם מישהו.י יודע.ת גם על מקום שרוקמים שם על החלוק יעזור לי מאוד!!
באזור המרכז.
תודה#
בכיתן יש חלוקים ממש טובים, קצת יקרים.
יש חנויות של מתנות שכותבים שמות על חלוקים כאלה, אבל הבעיה ששם המחיר בשמיים והאיכות על הרצפה....

• הוסף לסימניות
בכיתן יש חלוקים ממש טובים, קצת יקרים.
יש חנויות של מתנות שכותבים שמות על חלוקים כאלה, אבל הבעיה ששם המחיר בשמיים והאיכות על הרצפה....
איפה זה כיתן?
ומה בערך המחיר?
Thank you

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי
לילדים ונוער בטוח
למבוגרים נראה לי גם,
אם את רוצה תנסי להתקשר לברר לגבי מידות,
אה, ויש מלא צבעים...

• הוסף לסימניות
בבזאר שטראוס יש לילדים ולמבוגרים
בצבעים מגוונים
ורוד בהיר , כהה, סגול בהיר , טורקיז , כחול , אפור אולי לבן ואולי עוד
המחיר למבוגר כ 100 שח ולילדים 10 או 20 שח פחות אם אני לא טועה

• הוסף לסימניות
גם בגולף יש חלוקי מגבת מצוינים.

וב- 13 AVENUE (מכירה רק בירושלים)

• הוסף לסימניות
אני קניתי של קלינארט ואני מאוד נהנית מזה זה יחסית דק וסופג מהר וטוב וגם מתייבש מאוד מהר
אצל מישהי מבני ברק 036194450

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה