חלוק מגבת ואמבטיה

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• חלוק מגבת ואמבטיה_800x500.jpg
    KB 54 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
ממש מתוקה!
גדלה הנערה.....

• הוסף לסימניות
הייתי חייבת להוסיף מסגרות :)

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 361.4 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
חמוד:)
תקני קערה צבעונית מענינת..

• הוסף לסימניות
יודעת מה מפריע לי? (חוץ מכל מה שיגידו הגדולים פה בעיניני צילום)
התמונה של הברווז- תחליפי אותה עם התמונה בפינה הימנית למטה.
למה? כי יש כלל בציור (בטח תקף גם לצילום) שהעין של הצופה עוקבת אחרי העיניים של הדמות / חפץ שבתמונה. (ובכלל, לאיפה היא פונה)
ולכן, כל החפצים והאנשים אמורים להסתכל את תוך הציור, ולא לגרום לעין שלי לצאת אל מחוץ לדף.
לא משנה הפילסוף.. הקטע שהברווז יוצא כאילו החוצה, פונה לצד שמאל. וזה כאילו מפזר את המבט שלי. אבל את תשימי אותו בפינה הימנית למטה- הוא יכניס אותי אל התמונה.
מקווה שההסבר היה ברור. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1097655:

מירי,
תודה!
תודה!
תודה!
חיכיתי שמישהו יעשה את זה ;)
שושיה - ילדה מתוקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1097655:

איזה קטע!!! עשיתי שני קולאז'ים, והעליתי את זה שבלי, אני בדרך להעלות מחודש אחרי כל השיפורים...

ד"א איך התאורה?

• הוסף לסימניות
התאורה חזקה מידי
לפי הסופטבוקס (או המטריה, לא התעמקתי) בעישונים יש לך 2 תאורות קדמיות וממש מספיק 1

• הוסף לסימניות
אכן, סופטבוקסים, אבל בתמונות עם הגיגית, התאורה טובה, נכון? עם חלוק המגבת מידי חזקה, כי הדלת שם היתה פתוחה (היו אצלי פועלים:( שלא הבינו מה זה קשור...).

• הוסף לסימניות
אחרי כל השיפורים...

קבצים מצורפים

• hpv ctncyhv_750x600.jpg
    KB 70.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
יפה!
התמונה העליונה מימין, לא מוצלחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yiskaaryeh;1097824:
יפה!
התמונה העליונה מימין, לא מוצלחת.

חד וחלק,:D
מה לא מוצלח בה? העריכה? התאורה? מה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1097820:
אכן, סופטבוקסים, אבל בתמונות עם הגיגית, התאורה טובה, נכון? עם חלוק המגבת מידי חזקה, כי הדלת שם היתה פתוחה (היו אצלי פועלים:( שלא הבינו מה זה קשור...).
באמת לא נראה לי שזה קשור... אם לא הייתה שמש ישירה על המצולם, אז ההשפעה של הדלת הפתוחה היא מינורית ביחס לעוצמת התאורה, (בהנחה שעבדת במהירות סינכרון)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1097848:
באמת לא נראה לי שזה קשור... אם לא הייתה שמש ישירה על המצולם, אז ההשפעה של הדלת הפתוחה היא מינורית ביחס לעוצמת התאורה, (בהנחה שעבדת במהירות סינכרון)

כן, וגם היה חלון פתוח (כיוון צפון) בדיוק מעליה בצד שמאל של התמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1097851:
כן, וגם היה חלון פתוח (כיוון צפון) בדיוק מעליה בצד שמאל של התמונה.
אולי...
סוגרים צמצם, וממשיכים הלאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1097828:
חד וחלק,:D
מה לא מוצלח בה? העריכה? התאורה? מה?

משהו שם לא ברור
אני חושבת שזה עריכה..
נהיה לך שחור בסנטר ובגיגית..

• הוסף לסימניות
העיקר הילדה נשארה מתוקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה