ברכי פוזנר
מהמשתמשים המובילים!
פמ"ג DIP
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
•
- הוסף לסימניות
מאפית אנג'ל לא הצליחה לספק את הסחורה לחנויות
נכתב ע"י NBR;1147397:מאפית אנג'ל לא הצליחה לספק את הסחורה לחנויות
נכתב ע"י מילה בסלע;1147399:סליחה, אבל אני לא מבינה מה זה. זה לא שלג ראשון, ותמיד היו חלות. שיובילו על משאיות, א"א להפקיר עיר!
נכתב ע"י מילה בסלע;1147399:סליחה, אבל אני לא מבינה מה זה. זה לא שלג ראשון, ותמיד היו חלות. שיובילו על משאיות, א"א להפקיר עיר!
נכתב ע"י sh12;1147405:אבל השלג הוא בגובה של 50 ס"מ!
בכל השנים הקודמות היה שלג של 10-20 ס"מ.
נכתב ע"י EC;1147404:זה לא שלג ראשון, אבל זה שלג ראשון כזה!
אמרו שלמעלה מ50 שנה לא היה כזה שלג...
וגם לא היו ערוכים לכך בכללל
נכתב ע"י ROT;1147403:בכביש י-ם ת"א תקועות מכוניות ללא דלק שמקשות להיכנס לעיר,
משאיות לא יכולים לעבור
נכתב ע"י מילה בסלע;1147415:וואו, מי הזקן שהפגיז אותך בכאלה שטויות... הוא בטוח לוקה באלצהיימר...
היו שלגים ועוד איך.
השלג הקשה ביותר האחרון בי-ם היה בשנת 1992 (תשנ"ב) ובשנת 1950 עוד ירד שלג בתל אביב, יש עדויות מתושבי מעברות וכמובן: תמונות!
נכתב ע"י eden7115;1147440:
אבל יש הבדל!!!
הפעם האחרונה שהיה שלג כזה בירושלים בדצמבר היתה לפני 150 שנה!!!
אף אחד לא דימיין שיהיה שלג כזה כבד בתקופה כזו שבדר"כ לא מאופיינת בשלגים וגם בפעמים הספורות בהן ירדו שלגים בדצמבר הם הגיעו ל-7 ס"מ מקסימום.
אם היו יודעים מראש שתהיה מערכה כזו, היו נערכים כמו שנערכים כל שנה כשיש שלג בחודשים מאוחרים יותר.
נכתב ע"י המקצוען;1147407:מי צריך חלות בכלל? בשביל מה??
הא, לחרדים יש שבת...
מה באמת? צריך לדאוג גם להם?
בסדר בסדר, אנחנו דואגים להם..
אבל משאיות? עזוב אותך, יש להם אלוקים הוא ידאג להם.
שיחה ורטואלית בין שניים, לאור האחווה והשלום המדהימים השוררים במדינתנו הקפואה.
נכתב ע"י סטודיו נועה;1147475:כשקפוא אנשים מתחילים לדבר עם עצמם...הם רק מדמיינים שזה שניים.
נכתב ע"י המקצוען;1147476:אני דווקא גר כאן בבני ברק החמימה.. [יחסית].
אבל בתאוריה, אין צדק במה שכתבתי?
![]()
נכתב ע"י pr;1147485:לא...
יותר דחוף לדאוג לזקנים, החולים, התינוקות, היולדות וכל שאר האנשים ה'רגילים' שתקועים אי שם, או בבתים שלהם בלי חשמל, מאשר לדאוג ברמת דחיפות עליונה לחלות.
מותר גם להשתמש בפיתות לכל מי שלא יודע..
שבת שלום!
נכתב ע"י המקצוען;1147476:אני דווקא גר כאן בבני ברק החמימה.. [יחסית].
אבל בתאוריה, אין צדק במה שכתבתי?
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שרהלה1 //