חלות ריחניות לכבוד שבת

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לתמונה של חלות יפות בזוית כמו של הסקיצה המצורפת.
אשמח אם תוכלו לעזור לי או בתמונה או בקישור לתמונה מתאימה לרכישה.
תודה והכנות קלות לשבת :)

• הוסף לסימניות
הנה תמונה די טובה שמצאתי:

(יש לה זכויות יוצרים...)

קבצים מצורפים

• 6_735.jpg
    KB 102.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
וואו מדהים! קולע בול! פשוט להכניס לתבניות:)...
אני צריכה את זה לשימוש מסחרי, כלומר לפרויקט בסדר גודל עבור לקוח. למי שייכות הזכויות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;2328746:
וואו מדהים! קולע בול! פשוט להכניס לתבניות:)...
אני צריכה את זה לשימוש מסחרי, כלומר לפרויקט בסדר גודל עבור לקוח. למי שייכות הזכויות?

למישהי בשם אסנת לסטר.
אין לי עוד פרטים...נראה לי שזה לא יהיה רלוונטי...

• הוסף לסימניות
היא ניקית בפרוג?

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת לקנות תפני בפורום צילום לסירקיס או תפרסמי, יש שם הרבה צלמי מזון ואני מניחה שלמישהו לפחות יהיה...

• הוסף לסימניות
תודה לכם על העזרה ושיתוף הפעולה:)
כעת אני זקוקה לתמונה יפה, איכותית וחינמית של חלות מכוסות במפית, בזוית כזו:
צפה בקובץ המצורף 327166
אודה לכל מי שיוכל להושיט יד ולעזור:)
ושיהיה לכולנו - שבוע טוב ומבורך!

• הוסף לסימניות
למה את לא פשוט מצלמת לעצמך?

• הוסף לסימניות
כי כבר עבר שבת, ואני צריכה את הציור מוכן היום או מחר ואין לי עוד חלות עכשיו... חוץ מזה שאני צריכה גם כן שהמפית של החלות תהיה כחולה ולי יש מפית לבנה.
במקום להתחיל לעשות טלפונים להשיג עכשיו חלות ומפית מתאימה וללכת לצלם וכו' - ניסיתי להעזר בחברי פרוג האדיבים מאוד בד"כ.
אם לא תהיה שום ברירה אחרת - אצטרך פשוט לצלם בעצמי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה