מאפים חלות רעיונות לקליעות

• הוסף לסימניות
הייתי חייבת להעלות לכן תמונה
התפוח באמצע יחתך לפני החג לכעין כלי לדבש...
חייבת לציין שלא אני ביצעתי את היצירה הנפלאה הזו בעז”ה מתכננת מחר לעשות מקווה שיצא לי יפה
אשמח לקבל עוד רעיונות בסגנון קליעות מעניינות לר”ה

קבצים מצורפים

• IMG-20230913-WA0041.jpg
    IMG-20230913-WA0041.jpg
    KB 262.8 · צפיות: 61
  • IMG-20230913-WA0039.jpg
    IMG-20230913-WA0039.jpg
    KB 196.2 · צפיות: 61
  • הוסף לסימניות
לחמניות רימון בקלות ממש יש באתר של אליה קונדטוריה

• הוסף לסימניות
הייתי חייבת להעלות לכן תמונה
התפוח באמצע יחתך לפני החג לכעין כלי לדבש...
חייבת לציין שלא אני ביצעתי את היצירה הנפלאה הזו בעז”ה מתכננת מחר לעשות מקווה שיצא לי יפה
אשמח לקבל עוד רעיונות בסגנון קליעות מעניינות לר”ה
התפוח נאפה עם החלה??

• הוסף לסימניות
מהמםםםםםםם
איך קולעים?
עושים פס מגולגל ארוך, מרדדים קצת שיווצר פס מרודד כמין מלבן וחותכים עם סכין מהסוף על להתחלה אבל לא עד הסוף, משאירים קצת לא חתוך - כמה סנטימטרים.מרימים את אחד הפסים החתוכים כך יוצא שכששמים חזרה על המשטח זה קצת כאילו התכווץ ונהיה בטיפה קטן יותר מהפס החתוך השני, ומתחילים לגלגל, כלומר : מהצד שלא חתכנו וכך עד כמעט הסוף, כשהקצוות הם בעצם העלה, אחד טיפה יותר ארוך מהשני.
מקווה שמובן.......

• הוסף לסימניות
התפוח נאפה עם החלה??
לא,
ניתן להשאיר כדור מנייר כסף או מאפינס בגודל הרצוי שישמור שהחור לא יסתם באפייה אחרי האפייה מוציאים ומכניסים את התפוח
את התפוח חותכים למעלה בתור מכסה מרוקנים מהצנצנת את תוכן התפוח ומשרים במיץ לימון או בספרייט לימון ליים.. - פטנט שהתפוח לא ישחיר
ממלאים בדבש וסוגרים את המכסה שחתכנו
בהצלחה מקווה שהצלחתי להסביר

• הוסף לסימניות
עושים פס מגולגל ארוך, מרדדים קצת שיווצר פס מרודד כמין מלבן וחותכים עם סכין מהסוף על להתחלה אבל לא עד הסוף, משאירים קצת לא חתוך - כמה סנטימטרים.מרימים את אחד הפסים החתוכים כך יוצא שכששמים חזרה על המשטח זה קצת כאילו התכווץ ונהיה בטיפה קטן יותר מהפס החתוך השני, ומתחילים לגלגל, כלומר : מהצד שלא חתכנו וכך עד כמעט הסוף, כשהקצוות הם בעצם העלה, אחד טיפה יותר ארוך מהשני.
מקווה שמובן.......
תודה רבה על ההסבר!!!!
עד כמה מרדדים? זה אמור להישאר עדיין קצת כמו גליל או שטוח לגמרי?
ועוד שאלה, כששמים חזרה את הפס החתוך, מצמידים אותו לפס השני?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה