מאפים חלות של גולדיס ממגזין טעימות

• הוסף לסימניות
יש מישהי שמנויה וגם התפלאה?
היו שם במגזין של חנוכה כמה מתכונים של חלות של גולדיס
ובכולם אין בכלל התפחה
מערבבים את כל המוצרים ביחד, קולעים חלות ושמים בתנור
נשמע לכן הגיוני?
יש למישהי את המייל של המגזין שאפשר לשלוח להם שאלה על זה???
תודה!!!

• הוסף לסימניות
לא שמתי לב
ראיתי מרגרינה במתכון- דילגתי

אבל נראה לי זו טעות וודאית
אין כזה דבר בצק שמרים בלי התפחה

• הוסף לסימניות
ראיתי ומהבוקר אני מחפשת את העיתון ולא מוצאת
יש סיכוי לעלות לי את המתכון של החלות עם השניצל?

• הוסף לסימניות
לדעתי צריך לכתוב
בכל מתכון של חלות כתוב, לכן לי זה היה מוזר שלא כתוב
אה, ברור שאת צודקת,
אבל אם פספסו לכתוב זה כנראה מרוב שזה ברור...
או מעלה השערה -
אולי אצלם זה עובר לתנורים תעשייתיים שמעבירים את המאפים התפחה מבוקרת ואפייה מדוייקת,
ולכן זה לא עלה כנושא בכלל בכתיבת המתכון.

• הוסף לסימניות
צריך להשים לב לכמה דברים במתכון..
1. כמות מים קטנה יחסית.
2. הרבה שמרים פלוס משפר אפיה.
3. לישה במים ממש קרים.

אני חושב שהרעיון הוא למנוע מהשמרים לתפוח בלישה ובאפיה השמרים נותנים את התפיחה בצורה חזקה

בכל זאת לא לוותר על שלב התפיחה ניסיתי בלי התפחה על חלק מהבצק זה מאוד תפח באפיה אך עדיין יצא קצת סדוק.
אם כי כן כדאי לקצר את שלב התפיחה

• הוסף לסימניות
מעלה את המתכון לטובת מי שרוצה לנסות

קבצים מצורפים

• 20251218_163247.jpg
    20251218_163247.jpg
    KB 1,018.8 · צפיות: 73

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה